Sledi luda energija  i luda desavanja, i evo kom zodijaku se sve menja iz korena!

Sledi luda energija i luda desavanja, i evo kom zodijaku se sve menja iz korena!

11. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Vas san  ce biti moguce ostvariti u danima pred vama. Dolaze lepsi i suncaniji dani i vreme da zauzmete teren. Necete vi glumiti nekog sarmera i zavodnika kod svih, nego samo kod jedne osobe. Poklonice vam svoje srce, a mislili ste da vas ignorise.

 

SKORPIJA:

Ponasate se kao najveci zavodnik koji zavodi sve redom.I mada mnoge zavodite, paznju nikome ne poklanjate.  Posto se mnogi pitaju zasto, upitajte i vi sebe, zasto to cinite i dokle? Vreme je da srce poklonite nekome, jer neko vas jako voli i tajno obozava.

 

STRELAC:

Imate veliki elan da pokazete da vredite, ali i koliko. Tako bi vas zivot dobio neku bnovu dimenziju i novi pravac. Vas stav ce biti da se resavaju neke stvari koje su od vaznosti.  Tako ce vas najveci cilj i proritet da postane jedan lepi lav.

 

JARAC:

Znate vi i sta hocete i sta zelite, ali nemate sanse za mnoge stvari.Mozda cete morati da nadjete nacin za one posebne zelje.  Za osobe do kojih vam je stalo i koje vas cine srecnim i zadovoljnim.Dok mnogi sumnjaju u vase snage, vi cete pokazati bas suprotno.

 

VODOLIJA:

Mnogo ste tvrdoglavi  i niste se odazvali pozivu ribe koja vas poziva na izlazak. Prepoznali ste njenu ljubav i njeno obozavanje. Ipak je zelite drzati u neizvesmosti jos par dana.U narednim danima pusticete srcu na volju, a ne razumu.

 

RIBE:

Stalno se udvarate vodoliji i zovete je na druzenje i zurke, ali vas uporno odbija. Necete zazaliti da pokusate jos koji put, jer se nece opirati. Cak ce biti tako vesela i tako razdragana, bas kao i vi.  U danima  sve blizim prolecnom suncu, vasa ce srca da ugreje svetlost ljubavi.

 

Stranice: 1 2