Ovaj znak ima NAJDIVNIJE SRCE u cijelome zodijaku!

Ovaj znak ima NAJDIVNIJE SRCE u cijelome zodijaku!

12. ožujka 2023. 0 By Lala

VODOLIJA:

Drage nase vodolije, vjerovali ili ne, vi ste nesto posebno. Jedan ste od onih zanakova zodijaka koji imaju najdivnije srce.Vodoljije su vrlo zanimljive osobe . Pretezno su vrlo mocne i mudre, ali nikada nisu lukave.  Nisu od onih koje gledaju svoju korist, sto govori da nisu koristoljubive. Bolje receno one su te od kojih drugi imaju korist.

Vodolije su vrlo skromne i prizemne osobe. Vrlo cvrsto stoje na zemlji i podnose sve sto im zivot namece i pruza.  Uz sve to one imaju i dozu opreza. Nikada se ne upustaju u situacije koje mogu biti komplikovane i stetne.

One znaju da ocijene sposobnost drugih. Svojim sposobnostima se ne hvale. Nisu od onih koji se hvalisu samo uspjesima.

Sasvim pristojno, i bez placa, one priznaju i neuspjeh. Prihvataju ga kao sastavni dio zivota.

Znaju da zivot nikome nije lak. Da je to neprestana borba sa danima  koji nose i dobro i lose.  Mnogo je vise onih koji su manje dobri. Ili su potpuno losi. Ali i takve trenutke , vodolija boluje na svoj nacin.

Osim sto nije lukava, ona nije podla.  Nikada ne igra dvostruku igru. Svojom se srecom  hvali samo srecnima. Nikada nece dozvoliti  da o svojoj sreci govori pred manje srecnima od sebe.

Sa nesrecnima, niposto!

To govori o vasoj dobroj dusi, vasem srcu koje je bolecivo. Znate kako je vama u teskim satima. Tako znate da je i drugima tesko. Ako mozete da ih utjesite, bicete im rame za plakanje. Ako je neko vas tuzan, tugu cete podjeliti. Necete biti sebicni da pjevate od srece, dok drugi placu zbog nesrece.

Vodolije su pozrtvovani ljudi. One se zalazu za sve ljude ako mogu da pomognu. Ako su u mogucnosti, pomoci ce onome ko im trazi pomoc. Pomoci ce i prosjaku na ulici, i staroj baki koji vide na ulici. Vas stariji vole, zbog ukazanog postovanja. Zbog onoga sto vecem dijelu mladi ljudi nemaju: to je vase divno srce!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2