Rak pravi gresku sto vjeruje nekom ko ga je IZDAO, Vodolija je spremna na sve da VRATI BIVSU LJUBAV…

Rak pravi gresku sto vjeruje nekom ko ga je IZDAO, Vodolija je spremna na sve da VRATI BIVSU LJUBAV…

12. ožujka 2023. 0 By Maja

OVAN

Ne trudite se da ispravljate tuđe greške. Vi se uvijek trudite da budete pravedni, ali budite svijesni da je svako odgovoran za svoje postupke. Jedna vama drsaga osoba se previše oslanja na vas. Njena očekivanja su velika i vi se trudite da je ne razočarate. Ne zaboravite da ste ipak sebi naj preći.

 

BIK

Polako počinjete da gubite strpljenje sa voljenom osobom. Šta god da učinite nije dovoljno, i to vas mnogo nervira. Vaša voljena osoba ne čini ni pola za vas koliko vi činite za nju. Budite odlučni u nekim stvarima, i ne dozvolite da neko samo koristi vašu dobrotu.

 

BLIZANCI

Poslovne obaveze vam ne pružaju dovoljno vremena za privatni život. Potreban vam je odmor koji ste vi iskreno zaslužili, ali obaveze se redaju jedna za drugom. Pronađite malo vremena i za sebe. Posebno voljena osoba mnogo pati za zajedničkim trenutcima kojih je u poslijednje vrijeme sve manje.

 

RAK

Vi jednostavno ne znate da budete loši prema drugima. Mada vas je jedna osoba izdala, vi joj dajete drugu šansu. To vam se neće dobro vratiti, jer će ona ponovo da vas razočara. Pravite veliku grešku što joj poklanjate svoje povjerernje. Uskoro će te shvatiti da je bilo bolje da ste joj zauvijek okrenuli leđa.

 

LAV

U poslijednje vrijeme vam čak i sitnice stvaraju veliku nervozu. Prosto niste u svom elementu, jer ste vi inače osoba koju ništa ne može da izbaci iz takta. Odvojite malo vremena da saberete svoje misli. Posvetite se stvarima koje vas opuštaju i sve će ponovo doći na svoje.

 

DJEVICA

Imate velika očekivanaj kada je vaš poslovni život u pitanju. Spremni ste da napravite novi poslovni korak, ali vaša očekivanja se ne poklapaju sa vašim mogućnostima. Ipak, vi niste osoba koja će tek tako odustati ako joj nešto i ne ide kako je planirala. Uspjeh vas očekuje, jer ste se spremni da rizikujete.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2