Tokom PROLECA, ovim znacima ce SRCE BITI SLOMLJENO i PLAKACE kao nikada do sada!

Tokom PROLECA, ovim znacima ce SRCE BITI SLOMLJENO i PLAKACE kao nikada do sada!

12. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ocekujete da dese neke lepe stvari, ali nece sami od sebe. Moracete se pobriniti da do toga dodje. Neko vas je zagledao i vreme je da se pokazete zainteresovanim.Vasa sreca je da  ce vam se pruziti prilika, pa je iskoristite.

 

BIK:

Svi vasi pokusaji  ce doci u temu razmatranja i nije bitno kakvi su. Da li su to sitni koraci, krupni ili tek neznatni?!Necete se dati zavarati, i bicete neko ko ce srcem odgovoriti na njih.  I vi ste nekoga primetili, i vreme je da se  oboje udruzite u zeljama.

 

BLIZANCI:

Vasa sreca ce biti u tome sto vam se pruzila sansa.  Sada je vasih pet minuta i potez koji cete uciniti sad ili nikada! Nece vam biti lako, ali vas korak je i vasa sreca! Verujte da stavljate sve na kocku, ali je vreme uzmi ili ostavi, sada ili nikada!

 

RAK:

Vasa radost ce biti ugrozena, a vasa sreca okrnjena. Neko ce svesno da vam  pruzi  sve  ono sto ce da sve i pokvari. Svesno i smisljeno ce biti pustana laz u vasu vezu. Laz koja ce biti razorna kao zemljotzres, za vasu vezu.

 

LAV:

Idete u pravcu jedne osobe koja nije sigurna sta  oseca. Vasa  ljubav ce vas terati da joj pridjete i da joj bar pokazete svoja osecanja. Ipak cete sebe da dovedete  u fazu svoje sigurnosti i jacine osecanja. Sada zahtevjte da se i ona izjasni i sta oseca i sta ocekuje od vas.

 

DEVICA:

Samo da se rese neke  vase dileme, a sada je vreme za njih. Nema vise  odugovlacenja, niti  oduzivanja onog sto morate resiti. Vreme je za vase korake i vasa resenja. Neka dilema bude  resena! Nece vam biti  lako, ali cete morati znati sta hocete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2