IZABERI AMAJLIJU i saznaj KOLIKO ces SRECE  imati u danima pred  nama!?

IZABERI AMAJLIJU i saznaj KOLIKO ces SRECE imati u danima pred nama!?

12. ožujka 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI AMAJLIJU BROJ 1:

Ako ste izabrali amajliju pod renim brojem jedan, sebi dajete sansu za novi pocetak.

Ne da cete biti na pocetku necega, nego vasa prva brojka oznacava novi pocetak, sto ujedno oznacava velike promene u vasem zivotu. Neke novine i korenite promene.

Ipak  ste pogresili u izboru broja i boje, a to se moze smatrati sa dve strane. Broj jedan je pocetak, a boja amajlije je zelena, sto znaci gordost i ponos.

Kako god  okrenete nece biti bas dobar spoj broja i boje.

Ako ste u vezi, vi niste njome zadovoljni. Osecate se skuceno i sputano i osecate se tesno u svojoj kozi. Osecate veliku monotoniju, a ponos vam ne dozvoljava da pokazete  da se osecate nevoljeno i da nemate dovoljno paznje u vezi. To je jedna opcija vase srece.

Sa druge strane, cak i da zelite da se dese neke promene koje bi doprinele boljitku vase veze, vi ste stegnuti.Zapinjete da sve bude po vasoj volji, jer ste jako tvrdoglavi.

Osecate da morate da popustite, ali vam vas ponos ne dozvoljava.

U tome lezi vasa nesreca, bolje receno vasa sreca.  Vreme je da pustite ponos i da ga malo pogazite za radi srece.Nije bitno po cijoj volji ce doci do poboljsanja.

Dakle, samo je stvar popustanja i tolerancije. Da biste imali vise srece, morate se resiti  svoje gorde prirode, ponosa…sve za radi ljubavi…

AKO STE IZABRALI AMAJLIJU BROJ 2:

Vi koji ste izabrali amajliju pod brojem dva, vec ste resili na neke promene i suocavanje sa istinom. Istina vase amajlije je vase prihvatanje sive svakodnevice i prihvatanje svega sto vam se desava.

Sa jedne strane je ispravno vase prihavatanje, jer to je i razumno resenje. Ali pravo resenje lezi u tome da prihvatate ali da se ne predajete tom sivilu i losim situacijama.

Vreme je da se ostvare vase blage nade koje se naziru u svom tom sivilu svakodnevice.

Da vase nade procvetaju i da vas ponesu  u ostvarenje   vasih snova.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2