Izaberi MADJIONICARA i saznaj  sta ce se promeniti u vasem zivotu…

Izaberi MADJIONICARA i saznaj sta ce se promeniti u vasem zivotu…

13. ožujka 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI  MADJIONICARA BROJ 1:

Vi koji ste  izabrali  madjionicara pod rednim brojem jedan, ocekujete neke sitne promene.

Vase promene ne bi trebale biti drasticno vece, niti mnogo drugacije u odnosu na vas dosadasanji  zivot. Ipak biste morali da  ucinite sitne korekcije i da se vase  odredjene stvari promene. Ostace sve ono sto se  i do sada desavalo, one uobicajene stvari.

Moracete korigovati ponasanje,  odnos prema stvarima, menjati neke stavove.

Ako ste suvise zatvoreni i cutljivi, morate vise pricati i biti  pricljivi i otvoreni.

Ako ste ozbiljni, morate biti vedri. Cak ce i vasa situacija  da se menja po pitanju vasih, ali i partnerovih stavova. Da bi sve bilo lepse i lakse , morate biti manje ljubomorni i vise tolerantni. Kod svoga partnera rado biste da menjate smisao za humor.Skoro da ga nema i nije nikako talentovan. Morace  uciniti da bude veseliji, vise otvoren, i vise upecatljiv u namerama.

Zeleli biste nekom magijom da vas partner bude  odredjeniji. Ovako je jako nepredvidljiv, i vreme je da se  srede  njegove namere.

Posto je cutljiv, vas partner vesto skriva i svoja osecanja a vi to  ne zelite tako da potraje.Zelite da se otvori, da vam sve prica i da vam govori o svojoj ljubavi prema vama.

O svojim osecanjima prema vama, o vasim planovima koji se ticu oboje, o zajednickim koracima. Cak i ako ih ima on vam ne govori, i ne priprema vas.

Uvek vas tako iznenadi zamisljene i nespremne  da niste svesni kako da reagujete u momentu.  I u momentiu totalnog soka i iznenadjemja, dok se saberete, stvori se kontra efekat.

Dok partner misli da ga ne volite, vi trazite nacin da mu to sugerisete na drugaciji nacin…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2