LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14.MART:Danas sledi PRAVA LJUBAV jednom znaku zodijaka…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14.MART:Danas sledi PRAVA LJUBAV jednom znaku zodijaka…

13. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Nestop vas muci i bice vam jako tesko da resite. Moracete dati sve od sebe da resenje bude tu.Necete dozvoliti da se veze problem za problem, kako to obicno biva. I kako god da bude. necete zaliti sebe, nego cete dati sve od sebe.

SKORPIJA

Mada ste sigurni skoro u svemu, u jednoj poziciji necete biti. Uvek se osetite zbunjeno u blizini jedne osobe.Da li vi to zbog pomesanih osecanja, pa vas obuzme nemir? Konacno sledi susret oci u oci, pa cete znati je li ljubav!

 

STRELAC

Idete za velikom obavezom bez popustanja i odmora.Ne zalite snagu da bude sve kako je najbolje. Svesni ste da je u pitanju lepa zarada i da ce vam i to davati krila. Ne sumnjate u uspeh, i niste nikada zakazali!

 

JARAC

Bicete u prilici da izadjete pred jednu vagu i da joj kazete sta volite.I ne slutite da ce vase zelje za nju da budu zapovest. Vreme je da pokazete i postovanje osobi koja vas toliko voli. I kojoj nista nije tesko uciniti za vas!

 

VODOLIJA

Jako ste spremni  da se borite za svaki korak u zivotu. Osecate da danas sledi jedan vrlo vazan. Zato cete da istrajete u zeljama  da necete popustiti, ako naidjete na prepreke.Jedna ce se ukazati jos ovog dana.

 

RIBE

Vec ste pokazali da ste jako hrabri i smelo ste prisli jednome lavu. Zapazio vas je odavno, a tek je sada pokazao da vas je vredan. Jos se ponasa kao da se lomi, da li da vam odgovori ili ne! Vec ste ucinili sve da vam ne moze odoleti, pa i nece moci!

Stranice: 1 2