NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA UTORAK:Slede nova desavanja,nekome velika odluka!

NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA UTORAK:Slede nova desavanja,nekome velika odluka!

13. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste imali neke najave novih desavanja.Zivite u nadi da ce se sve ostvariti i biti po vasoj zamisli. Mozda malo i preterujete, jer nikome nije med i mleko.  Desice se male i sitne nepreijatnosti, ali niste zabrinjavajuce.

BIK

Zivite za dan kada cete sprovesti svoju veliku zivotnu odluku. Nesto ste sebi zacrtali i to danas i planirate da ucinite, pa sta god bude. Vreme je da krenete u akciju, ne znajuci da ce ovaj utorak biti vas najsrecniji dan jer cete ostvariti zelju, i biti srecnik dana!

 

BLIZANCI

Vase reci ce da ostanu poslednje upozorenje vasem partneru da  se smiri.Nesto vam stalno cini iza ledja i danas cete da pokazete da zelite da ga zaustavite. Vi cete ga upozoriti, pa neka cini sta mu je volja.

 

RAK

Idete razumno i strpljivo a da niste vise svesni dokle. Vase misli ce se morati malo svesti na licni svoj interes.Necete biti   uporni da stitite sebe, jer vas stalno omalovazavaju. Zato danas krenite napred, i recite stop!

 

LAV

Zelite da ste sto vise sa partnerom, kao i on sa vama. Moracete oboje da budete razumniji i da se okrenete u smeru  malo ozbiljnijih razmisljanja. Mada se volite, obaveze  ne smete da zapustite i moraju vam biti vazne, koliko i vasa veza.

 

DEVICA

Jedan vas je ovan prevario na vase oci, a nece znati da ste ga videli.Ono sto cete videti, morate odmah i da resavate i ne smete da krijete probleme.Ako vas ne voli, neka vam kaze, i to je ono sto cete i zahtevati, dajuci mu do znanja prevaru.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2