NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA UTORAK:Slede nova desavanja,nekome velika odluka!

NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA UTORAK:Slede nova desavanja,nekome velika odluka!

13. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Uvek ste za malo duza razmisljanja, pa sto da i sada okolisat? Nekog ste zavoleli, svidja vam se i cemu da krijete! Vec ste odavno bili u dilemi a danas bez razmisljanja stavljate sve na kocku i poklanjate srce.

 

SKORPIJA

U vezi ste ali ste jako neozbiljni i ponasate se kao dete. Vreme je da budete mnogo ozbiljniji, mada sada uzivate u ljubavi. Vas partner ce uskoro zeleti da se izjasnite po pitanju vase veze. Mozda danas otvori temu.

STRELAC

Vec ste pod uticajem jednog ovna jer vam stvara  veliki pritisak. Prati vas u stopu, namece vam svoje odluke i stalno vas  nervira. Ni sami ne znate kako da se dalje postavite,ali danas cete morati  da mu stanete na put.

 

JARAC

Ne znate kako i sta cete dalje ali vas jedna vaga stalno prati. Mozda biste je danas mogli da pocastite svojom malom paznjom, koja bi je usrecila. Ona vas voli i jako  je skromna, pa ce vas nagraditi ljubavlju.

 

VODOLIJA

Vreme je da priznate neke poraze, mada na njih niste spremni. Od vas se ocekuje samo razumna reakcija, jer glavom ne mozete kroz zid. Nesto ste hteli, a to vas nece i pomirite se i odustanite.  Sreca je na drugoj strani.

 

RIBE

Vasa lojalnost jednoj osobi, bice mu od velike koristi. Tako ce se resiti velike  nesuglasice, i krenuce vam na bolje. Vreme je da se nagrade sve vase realne teznje i da vam se osmehne sreca. Radost ce biti nagrada za vase trpljenje.

Stranice: 1 2