OVAN SRECAN, Rak RASPOLOZEN, Vaga SVESNA toga KOLIKO VREDI…

OVAN SRECAN, Rak RASPOLOZEN, Vaga SVESNA toga KOLIKO VREDI…

13. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Idete za svojim  planovima i polako sve otaljavate.Ne zalite se  i sve ide kao po planu. Jako ste srecni i ispunjeni  emotivno i poslovno ostvareni. A kome je treba veca sreca, od onoga sto vi imate?

 

BIK:

Osecate nervozu i to je ono sto vas remeti.Stalno ste pod utiskom koji vas nosi i stvara negativnu energiju.Morate prvi uciniti dobar korak i tako ono lose, eleminisati iz svoga zivota.Sada je vreme pravo za to!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI:

Vec vidite da morate da  menjate mnoge stvari i  ne znate kako.Od  vasih koraka  zavise  neke okolnosti, i nove situacije. Vreme je da se snadjete kako znate i da budete odlucni u jednom. Moracete da uvazite i partnerove zahteve.

 

RAK:

Od vas se  ceka da pokazete sta vas interesuje i sta je vas cilj. Ako ste svoje planove   doneli i resili  da ih sledite, budite i jaki da istrajete. Neko ceka na vas potez a vi se plasite. Od vas se  ocekuje da krenete prvi i sa recima i sa delima, da biste bili raspolozeni!

 

LAV:

Niste ni svesni  sta se desava i budite uporni da to i otkrijete. Od  vas je jedini korak da ukinete svoju ljubomoru.  Vas ponos ce vam doci glave, i kostace vas veze. Zato razmislite sta mozete uciniti u skladu sa onim sta zelite.

 

DEVICA:

Vasa je ljubav  nezna i ako se ne potrudite, lako ce da se slomi. Vas partner vas  mora drzati kao malo vode na dlanu, i vreme je da se izborite. Morate ojacati vezu i pokazati da cete je cuvati od vanjskih uticaja. Na vama je sve, da vedrite i da oblacite!

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2