Ovi znaci su na korak do POMIRENJA sa osobom koju su bili PRECRTALI iz svog zivota!

Ovi znaci su na korak do POMIRENJA sa osobom koju su bili PRECRTALI iz svog zivota!

12. ožujka 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je pomirenje sa osobom koja ih je mnogo povrijedila. Njihovo dobro srce donosi odluku da pruzi jos jednu sansu osobi koju su zauvijek zeljeli precrtati iz svog zivota.

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek imao veliko srce ali i neko ko vrlo dobro zna da zamjeri ljudima koji ga povrijede. Mada ste vrlo tvrdoglavi i odlucni, ponekad znate i da oprostite sto mozda neko drugi nikada ne bi.

To samo pokazuje koliko ste vi dobra osoba i neko ko zna da oprosti i kada je najteze. Vas je u proslosti jedna vama mnogo draga osoba razocarala kao niko drugi. Vjerovali ste joj slijepo, ali ona se je sa vasim osjecanjima poigrala.

Vi ste donijeli odluku da toj osobi nikada necete oprostiti jer vi zelite da budete u svakoj situaciji odlucni. Mada ste ze zarekli da oprostiti necete, osoba koja vam je slomila srce mnogo se je pokajala zbog svojih dijela. Sve vam je jako tesko palo, ali vi cete u narednom periodu pruziti ruku pomirenja osobi koja vas je u proslosti toliko razocarala.

Vi ste zodijak velikog srca i misljenja ste da svako zasluzuje drugu sansu u zivotu. Vase misli su zeljele da  zauvijek zaborave na tu osobu, ali vase srce je i previse dobro da bi tako nesto ucinilo.

Mnogo ste patili ali vi cete imati karakter dobre osobe i jos jednom cete oprostiti toj osobi kojoj je zaista mnogo stalo do vas, i koja zeli da ispravi svoje greske.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2