Ribe pate, Vage se zaljubljuju, Device saznaju bolnu istinu…

Ribe pate, Vage se zaljubljuju, Device saznaju bolnu istinu…

12. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN:

Zaljubljeni ste, a da niste ni svesni, mada  se cudite sta se zbiva.Vase cudno ponasanje je puno nemira, i navale nekih novih i nejasnih osecanja.Tek  cete shvatiti da to ljubav cini cuda u vasem bicu.

 

BIK:

Od vas se ocekuje da morate  gledati  napred i da se morate  okrenuti  ka boljim danima. Vreme je za nove korake i nova jutra, a vi jos ne znate sa kime cete ih cekati.Mozda je vreme da razmislite i potrazite svoje omiljeno bice.

 

BLIZANCI:

Mozda i ne slutite da sami sebi cinite lose, tako sto ste zapeti. Vasa tvrdoglavost vas  ometa u mnogo cemu, a da i ne vidite.U narednom periodu morate popustiti, i pokusati da nadjete neki kompromis. Mozda vam ga ponudi jedan lav, svidjate mu se.

 

RAK:

Ocekujete da vas pogleda  sreca, a vi je nikako stici. Mislite da nece biti pisana u skorasnje stranice vaseg zivota. Vreme je da se ponadate jednoj osobi jer ce vas uskoro zavoleti. Bas kao i vi sto cete nju, a ona ce promeniti sva vasa uverenja.

 

LAV:

Trenutno se osecate srecno i to vam je jedino vazno. Vi ne gledate na sutra, niti stace biti u buducnosti. Zivite za trenutak i uzivate u njemu, svesni da se nikada vise nece ponoviti. Vreme je da  se  srede vase emocije i da se okrenete  daljem planiranju buducnosti.

 

DEVICA:

Od vas ocekuju da pokazete vise smelosti i da se udruzite sa hrabroscu.Samo od nje zavisi sta cete sa svojim daljim planovima, u vezi sa partnerom.Volite ga, ali ne mozete neke stvari da podnesete. Saznacete pravu istinu o njemu i to ce vas zaboleti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2