Evo koji zodijaci ce moci da se uvere da su VOLJENI u danima pred nama!

Evo koji zodijaci ce moci da se uvere da su VOLJENI u danima pred nama!

15. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN:

Niste neko ko zna da se umiljava i da pokazuje osecanja. Vise ste neko ozbiljan i ko stoji cvrsto na zemlji, a ne u oblacima. Vreme je da se  malo menjate i da pokazete   malo ljubavi prema jednoj osobi.

BIK:

Neko  vas  voli i oseca da ste joj sudjeni, i da je vreme da pokazete  da ste joj sudbina. Zato ne oklevajte i ne odustajite od te osobe.Ono sto je do vas  ucinite i pokazite da i vi zelite da delite zivot.

 

BLIZANCI:

Od vas se ceka da budete uporni i da ne odustajete od  jedne ribe. Ona  je voljna da vam pokaze sta oseca, ali ne odmah. Malo je nesigurna i vi joj morate dati mnogo vremena. Ako budete jako strpljivi, a morate biti, sve ce biti kako treba.

 

RAK:

Vas osecaj vas  ne vara, ali ste jako zadovoljni onim sto ce biti za vas iznenadjenje. Jedna nezna osoba  uci ce u vas zivot, i ona ce vas  jako obradovati.Postace sve vase  za vrlo kratko vreme. I vasa sreca i vasa tuga!

 

LAV:

Vreme je  da se ostvare  sve vase zelje a odavno ste na putu tome.Mnogo ste doprineli na putu  da se vase zelje poklope sa zeljama jednog  jarca. Necete se radovati  ako bude drugacije, ali ce uskoro biti jako lepo!

 

DEVICA:

Nikako da se ponasate onako iskreno i otvoreno, nego uvek  glumite jacinu.Mnogo ste povredjeni a niste  voljni da pokazete drugima. Zato imate masku za druge i masku za sebe.Nemojte se gusiti, kad vama se place, placite pred svima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2