NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA CETVRTAK:Evo kome ce 16.mart biti POSEBAN DAN!

NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA CETVRTAK:Evo kome ce 16.mart biti POSEBAN DAN!

15. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Ovaj dan ce vam doneti mir i zadovoljstvo, mada se ne nadate. Bice to sa dolaskom jedne osobe u vas zivot i vreme je da se sredite. Od vas se ceka da budete  uporni da sacuvate nesto lepo sto vam se desava.

 

SKORPIJA

Niste svesni ad ce vam sve proteci mimo vaseg plana. Vreme je da prihvatite stvari i da se zna sta vam je ciniti. Nesto cete moci da menjate i da upravite.Tamo gde mozete, uticite, a gde ne mozete nista, pomirizte se sa cinjenicama.

 

STRELAC

Vasa sreca ce da traje i da budete ponosni na nju. Budite zahvalni osobi koja vam je donela vu srecu sveta, ali je cuvajte. Danas ste sa njom srecnik dana, ali se pazite! Oko vas su suparnici koji bi je lako preoteli.

 

JARAC

Trudite se da budete na oprezu ovoga dana. Vase srce kuca   zarom da se uzvisite u sreci, i da je pokazete svima. Niste svesni da se samo vasi bliznji raduju njoj.Od vas se ceka da procitate ko joj se ne raduje, pa da se takvih pricuvate. Ne samo danas, nego ubuduce.

 

VODOLIJA

I vama ce biti ovaj dan  presretan  i vreme je da se odredite kako cete dalje. Srce ce vam se radovati partneru, ali cete inace i atmosferu da cinite boljom. Vasa  sreca ce da vas tera  da budete raspolozeni i da ovaj dan bude u vasem  znaku.

 

RIBE

Ne znate sta biste jer gubite i volju za zivotom i dobro raspolozenje. Moracete da okrenete list i tako se posvetite  onom koga volite. Od vas se ceka kao i uvek da budete mnogo jaci i puno razumniji.

 

Stranice: 1 2