KARMA ce nekoga da NAGRADI,a nekoga da KAZNI-istina o bliskoj buducnosti!

KARMA ce nekoga da NAGRADI,a nekoga da KAZNI-istina o bliskoj buducnosti!

18. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vasa je sreca sto niste neke zaljubljive prirode. Vise ste realista koji zna da se raduje obicnim stvarima. Vi ste neko ko zna da dublje pogleda na neke stvari i da razdvoji zanos od realne slike. Kod vas igru igra realnost u svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Kod vas karma igra veliku ulogu, a vi ste joj predati. Nikako da budete ozbiljniji i da budete jaci a da se ne  oslanjate na neke situacije. Sami se morate povesti i svojim nadama i svpojim planovima, ali ih morate sagledati realno. Cinite sve sta treba, nece nista samo od sebe da se desi.

 

BLIZANCI:

Mozda je vreme da vas karma nagradi srecom . Odavno ste imali svega i odricali ste se svega.  Trpeli ste mnogo, padali i ustajali, a da se niste predali.Sada vam stizu dani kada ce vas karma nagraditi, i castiti  srecom.

 

RAK:

Osecate da ste mnogo dobroga ucinili i drugima uvek bili rameza plakanje. Ipak ste tuzni i osecate se  kao da vas karma  kaznjava.  Boli vas osecaj da se dobro za dobro ne vraca, ali cete   ipak biti iznenadjeni.Tugu ce zameniti sreca.

 

LAV:

Od vas se ceka da pokazete neke odredjene korake i smeru kojem cete ici.Karma vas kusa na srecu ili tugu. U bliskoj buducnosti cete se radovati  zbog jedne osobe koja ce postati ceo vas svet. Vreme je da i vi postanete njen.

 

DEVICA:

Ono sto vas muci jeste kusnja karme koja zeli  da ispitavase srce.  Kusa vas na srecu, ljubav, radost i tugu! Nudi vam mnogo, ali ste svesni i sta dobijate i sta gubite. Od vase odluke ce zavisiti , sreca ili tuga!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2