OVI  zodijaci uskoro prave VELIKU GRESKU i voljenoj osobi  LOME SRCE, a onda ih STIZE KAJANJE!

OVI zodijaci uskoro prave VELIKU GRESKU i voljenoj osobi LOME SRCE, a onda ih STIZE KAJANJE!

16. ožujka 2024. 0 By Maja

BLIZANCI

Vama je ljubav uvijek bila jako bitna u zivotu, jer vi ste zodijak koji je rodjen da voli. Nikada se za vas nije moglo reci da ste neko ko se ne bori za svoju ljubavnu srecu. Vasa veza sa voljenom osobom je prosla kroz uspone i padove, ali uvijek ste znali da zajedno prebrodite najvece probleme.

U zadnje vrijeme  ponovo se suocavate sa  problemima , jer vasom vezom trenutno vlada velika monotonija koja vam se nikako ne dopada.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Svijesno ili nesvjesno vi cete uskoro zapoceti vezu sa jednom osobom koja vam se uvijek dopadala. U potrazi za ljubavnom srecom vi cete napraviti jednu veliku gresku koja ce vas kostati mnogo. Veza u koju cete se upustiti nece biti od dugog vijeka, ali vas partner ce saznati sve. Kajanje vas stize veoma brzo, ali to nece promjeniti cinjenicu da ste napravili jednu ogromnu gresku. Vi cete zeljeti da se izmedju vas i voljene osobe sve vrati na staro, ali vas partner  vam tu prevaru nece oprostiti.

Pred vama je jedan tezak period za kojeg cete sami biti zasluzni. Voljena osoba vam zauvijek okrece ledja , ali vi cete pokusati sve kako bi je vratili u svoj zivot.

Nece vam to poci za rukom i vi cete patiti zbog greske koju necete moci ispraviti. Ljubavna sreca vam nije naklonjena, jer vi cete zeljeti mnogo i samim tim izgubiti sve. Ljubav i povjerenje voljene osobe necete moci vratiti i vi cete se sa svojom greskom morati suociti zbog koje cete se mnogo kajati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2