Ped ovim znacima su DESAVANJA  koja ce SLOMITI  njihovo DOBRO SRCE!

Ped ovim znacima su DESAVANJA koja ce SLOMITI njihovo DOBRO SRCE!

16. ožujka 2024. 0 By Maja

Ovi znaci uzivaju u velikoj sreci sa voljenom osobom ali nazalost to ce uskoro da se promjeni. Pred njima su  desavanja koja ce im slomiti srce i lako im nece biti.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek zelio da se izbori za svoju srecu u ljubavi i to ste i upjeli. Mnogo ste sretni sa svojom voljenom osobom jer to je neko koga vi ludo volite. Vama je jako bitno da u vasoj vezi vladaju ljubav i povjerenje. Vi bez povjerenja ne biste mogli biti u vezi ma koliko god voljeli. Mnogo ste toga prosli i sa voljenom osobom uvijek pronalazili nacin da rijesite probleme koji su vas znali zadesiti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste zodijak koji je uvijek zelio samo srecu i ta sreca je za vas nesto sto nikome nedate. Vas partner je jedina osoba kojoj vjerujete i koja je uvijek bila na vasoj strani i kada vam je bilo najteze.

Ali pred vama je jedan period u kojem cete morati da se suocite sa istinom koja ce vas mnogo povrijediti.

Pred vama je naime saznanje da vam voljena osoba nije bila vjerna sto ce vase dobro srce slomiti na hiljadu komada. Vi necete moci vjerovati sta ste saznali ali vas partner ce vam sve priznati.

Pred vama su desavanja koja ce vam doniejeti veliku tugu sa kojom ni sami necete znati kako da izadjete na kraj.

Mnogo volite svog partnera i nikad ne biste digli ruke od njega, ali on ce vas prevariti i zauvijek vam okrenuti ledja. Proci ce dugo vremena dok se budete mogli pomiriti sa tim jer pred vama je jedan tezak period koji ce vam donijeti veliku bol.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2