Riba vlada jos par dana,i u nastavku teksta imate priliku saznati sta vas ceka!

Riba vlada jos par dana,i u nastavku teksta imate priliku saznati sta vas ceka!

16. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Samo to sto imate ribu za iskrenog prijatelja, uzivate neke male povlastice.Inace vam  nije islo bas ocekivano ali ste se nekako izvukli. Vasa  ljubav se polako popravlja, zahvaljujuci prijatelju koji vas  ponovo spaja.

 

BIK

Od vas se ceka da  se malo trgnete  i da se  pokazete slobodnim. Astro zvezde  porucuju da budete  uporni i da se resite sta hocete. Zvezde  ce vas gledati,  ali budite jaki i  pokazite da znate sta hocete i sta zelite.

 

BLIZANCI

Astro  prognoza vam je  dosta dobra i za sada zadovoljavajuca. Vi ste u vezi i vreme  je da se   srede neke stvari. Necete nista preduzimati, nego cete pokusati da se vas partner vrati  na pravi put. Zelite da taj put bude veridba.

 

RAK

Dosta ste verni i odani, ali vas partner  jos uvek proverava.Kao da nema dovoljno poverenja  u vas pa vas stalno proverava. Vasa emocija je jasna ali niste  spremni za dublju vezu dok  ne osetite da vam partner veruje.

 

LAV

Sve dok vlada riba, necete osetiti spokoja. Ona vas je vec jednom izigrala i ne zelite da se  ponovi isto.Zato cete se moliti da prodje njena vladavina jer mislite da ce vasa astro prognoza odmah biti bolja.

 

DEVICA

Jos  samo par dana i vreme ce biti na vasoj strani.Ne samo  vreme, nego i  astro prognoze. Obecavaju vam  jednu novu  i lepu ljubav, koja ce vam promeniti zivot.I sve ce krenuti uzlaznim putem.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2