Vreme je da se ljubav ovih zodijaka KRUNISE BRAKOM: Evo kome dolaze najlepsi dani!

Vreme je da se ljubav ovih zodijaka KRUNISE BRAKOM: Evo kome dolaze najlepsi dani!

16. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN.

Pred vama je vreme da se rese neke odredjene stvari. Vas zivot je krenuo u vise pravaca i vreme je da ga usmerite. Moracete da krenete  da se stabilizuju vasa osnovna zivotna polja. Samo od vas zavisi kojem cete dati prioritet.

 

BIK:

Vasa radost ce biti nesto jako lepo, i vreme je za radosti sto se tice ljubavi.Od vas se ceka da pokazete  da znate da budete i raspolozeni i ljutiti. Zato osecanja na sunce, a ne da ih sakrivate od onog koga volite.

 

BLIZANCI:

Jako ste ljutiti na partnera a on ne zna zasto. Moracete se ili odljutiti, ili odmah pokazati zasto se ljutite. Vas partner smatra da jesigurno neka trac partija dosla do vasih usiju. Zato mu obrazlozite sta imate kako bi znao sta vam ima pojasniti.

 

RAK:

Odavno ste zajedno i vreme je da se vasa ljubav  krunise brakom. Vi se ne  nadate tome, niti ocekujete  da vas snadje  takva sreca.  Verujte da ce u vasem slucaju da nemoguce postane moguce. Vreme je da budete zaproseni.

 

LAV:

Nema sanse da uskoro bude vase vencanje, jer se sve promenilo.Vec ste sanjali o tome,ali vam se nije dalo. Jedan splet nepovoljnih okolnosti ucinio je sve  da krene nizbrdo vasa veza. Sada je vreme je da to i priznate.

 

DEVICA:

Pomirite se sa istinom, i vreme je da se  presaberete i da prihvatite ono sto je! Cak i da se borite,  i necete da priznate, nista ne biste mogli promeniti. Dok ste mogli menjati neke stvari, vi niste, a sada morate prihvatite to sto je.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2