NAJSRECNIJI ZODIJAK:SUBOTA je, nekome sledi ostvarenje najvece zelje i prava ljubav!

NAJSRECNIJI ZODIJAK:SUBOTA je, nekome sledi ostvarenje najvece zelje i prava ljubav!

17. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za nove planove, a one se ticu samo voljenog bica. Naravno, ako ga vec imate. Ako ga jos nemate, mozete se postarati da budete  voljni da ga potrazite. A ono sto se trazi, ponekad se i nadje.

 

BIK

Vase srce zeli neke promene, a niste tako hrabri za njih. Mada se i sami silite da nesto pokrenete, nikako ne uspevate. Kao da vas nesto  koci. Mozda ce kocnice da popuste bas danas, pred ocima jedne osobe.

 

BLIZANCI

Nesto ste nevoljni slabi, i nigde vam se ne ide.Niti vas hoce posao, niti vas hoce drustvo. Najradje je da se okrenete  svome miru i da odmarate kada vam je vec takvo raspolozenje.I to je lepo, kada mozete odmoriti.

 

RAK

Jasno ste dali do znanja jednoj osobi, da znate da vas laze. Nije se desilo jednom, vec vise puta i te lazi su sve cesce. Tako su  ocigledne a ona se ponasa kao da ste glupi i ne vidite.Danas cete je raskrinkati sa njenim lazima.

 

LAV

Vec ste spremni da se oknatete svoje ljubomore, ako i vas partner to isto ucini.Zato se potrudite da oboje pokazete da ste voljni na kompromis. Ako ovaj dan ne nacinite zajednicke promene, vise necete ni biti zajedno.

 

DEVICA

Vreme je da se okrenete u smeru pozitivnih misli.Morate se oraspolozioti i oko sebe siriti pozitivno raspolozenje. Takvo vole svi i vas partner i vasa  okolina.A vama je vazno da se dodvorite  svome partneru.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2