SRCE koje izaberes OTKRIVA tvoju LJUBAVNU SUDBINU!BIRAJ PAZLJIVO jer nije SVE onako KAKO IZGLEDA!

SRCE koje izaberes OTKRIVA tvoju LJUBAVNU SUDBINU!BIRAJ PAZLJIVO jer nije SVE onako KAKO IZGLEDA!

18. ožujka 2024. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ljubav je uvijek bila tebi sve u zivotu. Osoba si koja zivi za ljubav i koja nikada nece odustati da se bori za svoju ljubavnu srecu. Iza tebe su razna desavanja koja ti nisu samo srecu u ljubavi donijela.

Mnogo puta ti je srce bilo slomljeno, ali ti si ponosna osoba koja to nece rado priznati. Ipak kada je ljubavna sreca u pitanju cinis mnogo kako bi tvoja veza bila uspjesna.

Za ljubav voljene osobe cinis sve, ali postovanje i iskrenost uvijek ocekujes zauzvrat. Sreca u ljubavi je tebi jako bitna, ali srce koje si izabrao sluti na raskid sa osobom koju trenutno volis kao nikoga drugog. Nazalost tebe ocekuju jos neka desavanja koja ti nece lako pasti, ali koja ce od tebe napraviti jacu osobu.

Ti nikada nisi bio neko ko bi se tako lako predao tugi, pa tako neces to uciniti ni ovaj put.

Pred tobom je saznanje da ti voljena osoba nije uvijek bila vjerna, i preko toga ti nikada neces moci preci. Raskid koji je pred tobom mnogo ce toga promjeniti, ali tebe tvoja ljubavna sreca jos ocekuje. Nikada ne gubi nadu.

 

SRCE BROJ 2

Ljubavna bol je tebi itekako poznat osjecaj. Nije tebe uvijek sreca u ljubavi pratila, i raskidi koji su iza tebe ostavili su ruzan trag na tvom srcu. Ipak taj trag nikada nije mogao da predje preko ljubavi koju ti za sebe zelis, jer ljubavna sreca je tebi itekako bitna.

Iza tebe su desavanja koja ti nisu lako pala, posebno posljednji raskid te je mnogo razocarao.

Ipak tebe ocekuje ljubavna sreca, jer ti si doboljno dugo patio, vrijeme je za veliku ljubav. Pred tobom je susret koji ce cijeli tvoj zivot promjeniti iz korijena.

Sreca velika ce tebe pogledati i ti ces uskoro pronaci ljubav svog zivota.

Velike promjene su pred tobom koje ce u tvoj zivot donijeti radost i ljubav koju si uvijek zelio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2