Izaberi MLADENCE i saznaj da li ces do KRAJA GODINE UPLOVITI u BRACNU LUKU?!

Izaberi MLADENCE i saznaj da li ces do KRAJA GODINE UPLOVITI u BRACNU LUKU?!

20. ožujka 2024. 0 By Maja

MLADENCI BROJ 1

Ljubav je za tebe uvijek bila nesto posebno, nesto sto nisi uzimao zdravo za gotovo. Postujes ljubav i osobu sa kojom si u vezi. Medjusobno postovanje i povjerenje je tebi najprece u jednoj vezi.

Za tebe jos uvijek vaze pravila da bez povjerenja i postovanja jedna veza ne moze opstati.

Ti mnogo cinis za svoju ljubavnu srecu, ali tek sada si upoznao osobu koja ti pruza ljubav kakvu si ti i zasluzio. Onu iskrenu ljubav kakvu si uvijek zelio. Sa tom osobom je tebi sudjena vjecna sreca, jer do kraja godine cete uploviti u bracnu luku,  i toj ljubavi kraja nece biti.

Sudjena ti je velika sreca, i mada ce u vasoj vezi postojati usponi i padovi, vi necete tek tako dozvoliti da vasoj ljubavi dodje kraj.

Vi cete se boriti za ono sto vam je bitno, a to je ljubav koja ce biti na vasoj strani. Tebi je velika ljubavna sreca sudjena, jer sa osobom koju smatras svojom srodnom dusom ti ces postici mnogo u zivotu.

 

MLADENCI BROJ 2

Velika ljubavna sreca tebe do sada nije pratila, ali ti u ljubav nikada nisi prestao da vjerujes. Ti si osoba koja je mnogo toga morala proci, ali ljubavi se nikada nisi odrekla. Ljubav je ta koja ti daje snagu da krenes dalje i kada ti je najteze u zivotu.

Osoba si koja  se  bori za svoju ljubavnu srecu, ali ona kao da ti u inat okrece ledja.

Osoba si koja zeli ljubav u svom zivotu, i u narednom periodu ti ces i sresti svoju veliku ljubav. Ti ces sresti osobu sa kojom ces biti veoma sretan , ali brak ce morati da saceka. Do kraja godine ti sa svojom novom ljubavi neces uploviti u bracnu luku, ali sreca ce ipak biti na vasoj strani.

Brak nije garancija za sretan zivot, ali ti ces jos s vremenom izraziti zelju da sa voljenom osobom stanes na ludi kamen.

Ono sto je najbitnije jeste da tebe velika ljubavna sreca ocekuje, sve ostalo ce morati da saceka.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2