NAJSRECNIJI ZODIJAK za 19.mart:Evo kome SLEDI PRAVA LJUBAV!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za 19.mart:Evo kome SLEDI PRAVA LJUBAV!

18. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne nadate se nicemu, ali vam sledi nesto jako lepo. Bice to vas fatalni susret sa jednom osobom. Na obostrano iznenadjenje, shvaticete da ste jedno drugome srodna dusa.Bas ona koju ste dugo trazili.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da postanete vrlo ozbiljni i mnogo zreliji nego do sada. Imali ste neki laganiji zadatak da vladate situacijama. Vladali ste njima jer ste imali  ogromnu podrsku, a sada ce se desiti neocekivano. Gubite podrsku najvaznije osobe.

 

STRELAC

Bicete jako iznenadjeni susretom sa jednom osobom.Vreme je da budete  odlicno raspolozeni jer ce vam iznenadjenje biti jako prijatno. Samo vam se cini da ste malo vise zaprepasceni zbog osobe koja vam je sada tako draga.

 

JARAC

U vasoj blizini je neko koga znate odavno ali se nikada niste zanimali.Ta  osoba je  neko za koga niste pokazivali nikakvo interesovanje.U momentu je postala  predmet vaseg posmatranja i postace vam vrlo draga.

 

VODOLIJA

Vreme je da se opredelite za   boljitak u svojoj vezi. Ako ne mozete uciniti mnogo, ucinite bilo sta. Partner ce vam vise biti zahvalan, cak i da vas  korak bude neuspesan. Bolje je to, nego  da ne pokusate nista, a pricate o ljubavi.

 

RIBE

Brzo vam prolazi vreme i koraci idu bas kao i dani. Vreme je da pocnete da kujete bolje korake i da se opredelite kojim.  Danas vam partner iznosi svoj plan, pa mu recite da i vi imate svoj plan. Dugo ste sledili tudje, sada je red da sledite svoje stavove.

Stranice: 1 2