Ovi znaci ce ce se VRATITI BIVSOJ LJUBAVI jer NIKAD nisu prestali da je vole!

Ovi znaci ce ce se VRATITI BIVSOJ LJUBAVI jer NIKAD nisu prestali da je vole!

20. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Niste ni mislili da mozete da se nadate  osobi do koje vam je stalo. Vreme je mozda i  da se pomirite da nije vas broj. Verovatno cete neko vreme zaliti, ali i za beznadezne slucajeve  postoji nacin zaborava.

 

BIK

Odlucni ste da postupite po nalogu svoje volje. Vreme je da budete odlucnii da jasno pokazete sta je ono  sto zelite. Srce vas vodi napred i vreme  je da pokazete  da cete se radovati sansi koja vam se bude ukazala.

 

BLIZANCI

Vreme je da koristite svaku priliku da svoju vezu ucinite boljom. Vec ste imali vezu koja je ostavila  traga u vasoj dusi.Vreme je da pokazete  da cete rado da se  predate starim emocijama koje jos nisu ugasle.

 

RAK

Vreme je da shvatite da ste zaljubljeni u osobu koja vas  izbegava. Zasto to cini i sta je ono sto biste morali da ucinite da vas primeti.Jasno vam je da su vasa osecanja ogromna i vreme je da  ucinite sve da ljubav nadvada sve.

 

LAV

Ljubav je ipak jaca od svega pa zato i vi ucinite sve sto mozete. Da ucinite bilo sta, i da ne zalite truda, morate pokazati jednom jarcu. Mada je mnogo tvrdoglav, morace da popusti.Od vas se ceka da pokazete da  ce te ga svojom ljubavlju ponovo vratiti sebi.

 

DEVICA

Niste svesni sta vas ceka sa jednom  vagom, ali osecate da vas ceka nesto. Mozda to nece biti bas prava ljubav ali ce biti lepa veza. Pokazite sta zelite i sta je ono sto biste mogli da doprinesete jedno drugome.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2