Izaberi najlepšu RUŽU i saznaj kako da pronađeš PRAVU LJUBAV

Izaberi najlepšu RUŽU i saznaj kako da pronađeš PRAVU LJUBAV

23. ožujka 2024. 0 By Admin 1

RUŽA 1

 

Ako je tvoj izbor RUŽA broj jedan, ona ima znacenje budjenja. Ali naglog, i upozorenja da su vase duse pocele polako da gledaju u razlicitim smjerovima. Sto znaci da ako zelis da ga zadrzis za sebe moras nesto da poduzmes po tom pitanju, sto prije.

 

Ako ste u vezi, ono sto ti trebas je da ozivis one emocije koje ste oboje uspavali, one jos uvijek postoje. Trebas da uneses nove pozitivne energije u vasu vezu ili odnos, kakav god da je. Osvjezenje pod hitno.

 

Pokazi ti njemu prva da ti je stalo do vase veze, i da vam je samo potrebno podsjecanje. Ono ce vam ili pokazati da je vasa ljubav ono pravo. Ili ukazati da jednostavno tu vise nema onih pravih emocija i osjecanja koja su neophodna za stabilnu i cvrstu vezu…

 

Ako ste jos u fazi muvanja, promjeni taktiku. Nemoj dozvoliti da ponos pobjedi ljubav, kajaces se zbog svojih postupaka, ponos je samo smetnja u ovakvoj situaciji. Znaci u svakom slucaju vam je potrebna neka vrsta promjene, ona ce vam definitivno pokazati pravi put. Jer ovo trenutno ne vodi nikuda.

 

BUDI SVOJA

 

RUŽA 2

RUŽA broj dva predstavlja jednu musku tvrdoslavost i veliki ego. Ti naprosto moras biti svjesna da se on nece ponasati onako kako ti to zamisljas. Nece nikad igrati po tvojim pravilima. Nemoj pokusavati naglo da ga mijenjas, samo ce mu proraditi revolt, apsolutno nista s tim neces postici.

 

Da li je dosta da se zapitas sta ti takva trazis sa takvom osobom??

 

Punom sebe. Ti u ovoj vezi stub, ako ga toliko zelis za sebe, imas izbor a to je ili da se prilagodis njemu. Ili da uradis to sto si naumila i otjeras ga od sebe, jer ti nece uspjeti da dominiras ovdje. On vuce sve konce i ako zelis s njim, moras da se naviknes na to.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2