HOROSKOP do LETA: LAV i DEVICA…. Kome LUDI KAMEN donosi PREOKRET U ZIVOTU?

HOROSKOP do LETA: LAV i DEVICA…. Kome LUDI KAMEN donosi PREOKRET U ZIVOTU?

25. ožujka 2023. 0 By Lala

LAV

Posao:

Ovaj period je za vas idealan. Da ste birali ne bi bolje izabrali. Procjenili ste vi da ce vam toliko biti potrebno za ono sto je u vasoj glavi. To je plan koji ste dugo pravili. Vase radno polje je vrlo uzareno. Imacete puno obaveza, koje cekaju samo vas. Nisu to samo vase obaveze, ali su kolege svalili na vas.

Mudro su svalili na vas ono sto je teze. A sto je teze, to je i odgovornije. Upravo zbog odgovornosti koja se snosi, palo je na vas. Bice vam pretesko. Ali vjerujte da cete imati naplatu za to. Ispituju se vase sposobnosti. A ispit cete poloziti. Bicete unapredjeni do kraja ljeta.

 

Ljubav:

Kazu da ljubav i skola ne idu zajedno. U vasem slucaju, ljubav i posao. Medjutim vi ste kao licnost jaki i stabilni. Uz to ste pozrtvovani i svestrani. Postizete sve. Nikada ne dajete sebi slobodu da neko bude zapostavljen.

Istovremeno ste posveceni svemu. Zato i ljubav ne koci, bar sto se tice vas. Partner vam predlaze pocetkom ljeta da ozvanicite vezu.

A do ljeta cete otici na manji odmor u neko  planinsko mjesto. U tisini i spokoju prirode isunicete predlog.

 

Zdravlje:

Kod vas se desava nesto sto vas zbunjuje. Na momente osjetite umor i kada niste umorni. Kao neki vid gusenja da dobijate trenutno, ali to cas nestane. Cas se uplasite, cas vas pusti sumnja, i sve bude u redu.

Obratite paznju. Nije nista ozbiljno ali moze biti opasno.Sigurni cete biti samo kada vam potvrdi vas ljekar.

Zato provjerite svoje zdravstveno stanje.Bolje je sprijeciti, nego lijeciti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2