IZABERI PAR NAJLEPSIH BURMI: Saznaces PRECIZNE DETALJE o tvojoj LJUBAVNOJ BUDUCNOSTI – jedna su   znak PROSIDBE!

IZABERI PAR NAJLEPSIH BURMI: Saznaces PRECIZNE DETALJE o tvojoj LJUBAVNOJ BUDUCNOSTI – jedna su znak PROSIDBE!

25. ožujka 2024. 0 By Maja

BURME BROJ 1

Ti si osob akojoj je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Ma koliko razocarenja iza tebe bilo, od ljubavne srece nikada neces odustati. Tebi ljubav daje snagu da uvijek nastavis dalje i kada ti je najteze. Nije ti uvijek bilo lako , ali uspio si da se izboirs za srecu koja trenutno vlada u tvom zivotu.

Ti si emotivno bice koje zeli srecu, ali i koje zna za tu srecu da se izbori. Kao sto smo rekli, iza tebe mozda jesu razocarenja, ali ona tebe nikada nisu mogla sprijeciti da vjerujes u ljubav.

Ljubav je ta koja ce tebe pratiti i do kraja godine. Sa osobom sa kojom si trenutno u vezi nije uvijek sve bajka,ali za ljubav se borite. Pred tobom je prosidba, jer cete tebi voljena osoba zeljeti dokazati koliko joj znacis. Pred tobom je ljubavna sreca u koju si uvijek vjerovao.

Ti ces imati mnogo srece u ljubavi, jer sa voljenom osobom ti ces postici mnogo.

Sreca u ljubavi je tebi sudjena i niko nece moci tu srecu da narusi. Velike promjene jesu pred tobom, ali sreca ce pokucati na tvoja vrata i pored tebe ce i ostati. Sudjeno ti je da budes sretan i nista manje od toga.

 

BURME BROJ 2

Tebi je ljubav uvijek bila jako bitna, ali isto tako si uvijek znao da neces dozvoliti da se neko igra sa tvojim osjecanjima. Ti si neko ko cijeni ljubav i ko ocekuje postovanje i istinu u jednoj vezi. Tebe ljubavna sreca nije uvijek pratila, ali ti si bio odlucan da ces se za tu srecu izboriti.

Nije ti uvijek bilo lako, jer svoje srce si znao pokloniti pogresnoj osobi. Ko tvoju ljubav ne umije da cijeni, nema na tvojoj strani ni sta da trazi.

Tebi je sudjena sreca u ljubavi , ali do tada ces  morati da se suocis sa jos jednim razocarenjem. Osoba za koju trenutno tvoje srce kuca, nije ti sudjena.

Sudjeno ti je da upoznas svoju veliku ljubav kada se tome najmanje bude nadao. Pred tobom je razocarenje, ali poslije toga slijedi velika ljubavna sreca koja ce trajati i koja te nece razocarati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2