Ovan ce KONACNO SHVATITI STA  ZELI,Bika ceka jos mnogo LEPIH MOMENATA…

Ovan ce KONACNO SHVATITI STA ZELI,Bika ceka jos mnogo LEPIH MOMENATA…

26. ožujka 2023. 0 By Lala

 

VAGA

Zauzeti:Mozete bar vikende da provodite skupa sa partnerom i da mu se bar tada posvetite i da on moze da racuna bar tada na vas.Ako ste vec toliko zausteti radnim danima, niste vikendima. Vasoj voljenoj osobi fali vase prisustvo. Ali se snebiva da vam to i kaze.

Slobodni:Vec neko vreme cekate da vam se javi osoba koja je ostavila na vas jako veliki utisak i vi se nadate na nju . Razmenili ste brojeve i sada cekae kada ce vam se javiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Zauzeti:Radite dosta na tome da popravite vas odnos i uspeva vam.Vasa voljena osoba primecuje napredak koji ulazete u vasu vezu. To je posebno raduje jer primecuje i da je vama stalo podjednako kao i njemu. Imate sve sanse da uspete.

SLobodni:Malo ste se zaneli u oeckivanjima prema jednoj osobi, ali na zalost od te veze nece biti nista i sada shvatate da je to ipak bila dobra stvar koja vam se desila.

 

STRELAC

Zauzeti:Vise paznje i razumevanja, a manje osudjivanja i prebacivanja i uspecete da vasu vezu vratite na stari put kojim ste isli nekada. Nema raloga da trazite krivca. Za ljubav kao i za svadju je potrebno dvoje. Malo vise se potrudite da to zanemarite i da date sansu ljubavi.

Slobodni:Ono sto zelite kazite.Nemojte kriti vasa osecanja. Mozda bas ta jedna osoba i ocekuje da cuje to od vas.

 

 

 

JARAC

Zauzeti:Onako kako ste vi zamislili da ce biti i nije bas tako, ali ostavljate da vidite na koju stranu ce se vasa veza dalje da se razvija, ali vi se donekle pribojavate i onog najgoreg. Ali necete sada nista preduzimati.Mozda se nesto ipak i popravi ako se malo vise potrudite.

Slobodni:U vama se bore dve osobe.Ona koja  bezi od proslosti i ona koja bi joj se rado i vratila. Stavite na vagu sta je po vas bolje.I onda donesite odluku.

 

 

VODOLIJA

Zauzeti:Imate za vas i partnera jedan mali predah od svakodnevice i jedva cekate da ga iskoristite.Dosta vam je svakodnevice i zelite malo da promenite rutinu koja je malo zakoracila u taj odnos.

Slobodni:Koliko god da se trudite slika te osobe vam ne izlazi iz glave.I shvatate kolika je laz da je to za vas proslost.Nadate se da ce nekada ili se nesto pozitivno desiti ili ncete se zauvek pozdraviti sa svime.

 

 

RIBE

Zauzeti:Ako ste planirali nesto da priznate svojoj voljenoj osobi uradite to.Nemojte vise odlagati to.Neka zna sta se krije u vama i neka vam pomogne da uradite najbolje moguce za vas dvoje.

Slobodni:Polazite na put , pa razmisljate da pozovete jednog Lava da vam pravi drustvo.Nema razloga da to ne ucinite.

Stranice: 1 2