Ovan se inati, Jarca nosi ritam ljubavi,Skorpija ce se zaljubiti u druga…

Ovan se inati, Jarca nosi ritam ljubavi,Skorpija ce se zaljubiti u druga…

26. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Resili ste da se inatite zbog jednog bika i to cete ciniti i dalje. On vas tera na to, i vi ne mozete drugacije da pokazete da ste  ljuti. Vas inat bi ga morao naterati da se opameti. Vreme je da prizna neke svoje greske.

 

BIK

Vi ne osecate neciju tugu a ponasate se kao da se nasladjujete njome. Da li to osveta radi  u vama i iz vas progovara  samo tako.  Nemojte da jos vise povredite necije srce, ono vec dovoljno pati. Mozda je cas da otkrijete kad je cas tome.

 

BLIZANCI

Zelite da se opredelite za jednog jarca a on vas  voli, ali nece vam priznati. Rado bi vas naterao da zaplacete za njim a da se  nece izjasniti da ste mu u srcu. Narednih dana ga morate naterati da pokaze sta oseca.

 

RAK

Ljubav je u vasem srcu jednaka osecaju bola i samo vas muci.Do sada je niste doziveli, i osecate da ste duboko nesrecni. Nemojte biti ubedjeni u to, pokazite da imate volju za dalje. Jedan par ociju vas gleda sa interesovanjem.

 

LAV

Pokazite da ste radosni i da zelite da se  resite  losih dana. Vreme je da se okrenete ka sreci i da pocnete da mislite pozitivno. Ne saljite negativnu energiju u nove dane, to se ne slaze. Ni sa desavanjima koja vas vode dalje,  ni sa onim sto vam sledi.

 

DEVICA

Vas zivot dolazi u bolju fazu, ali nikako da se srede neke stvari. Mnogo je nejasnih stvari, i zato morate pojasniti sto god mozete. Neko ceka da rascistite teren i da vam  pridje. Vasa je ljubav  ono sto vas nosi, i pustite da poletite  sa njom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2