ZVEZDE su ove sedmice BLAGONAKLONE i cekaju vas SAVRSENE LJUBAVNE  VESTI i TRENUCI  za RADOST!

ZVEZDE su ove sedmice BLAGONAKLONE i cekaju vas SAVRSENE LJUBAVNE VESTI i TRENUCI za RADOST!

27. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Slede vam jako lepi i prijatni dani, ispunjeni radom, ali i radoscu. Jedan lik ce biti   vase omiljeno i voljeno bice. Pokazite da ste spremni da se izborite sa   svim preprekama i da nece dati da vam neko kvari raspolozenje.

 

BIK:

Previse ste bahati ovih dana a morate biti mnogo obazriviji.Vasa situacija nije tako  bezazlena da mozete tako da se ponasate.Pokazite da znate da kontrolisete svoje ponasanje. I da cete iznad svega da se trudite da pokazete bolju sliku pred partnerom.

 

BLIZANCI:

Vasa losa  zivotna epizoda  skoro je pri kraju.Zvezde cve biti blagonaklone  sto se tice avse emotivne slike.Do sada ste   iamli promenljive situacije.Ali vas sada cekaju radosni dani  i prelepi trenuci.

 

RAK:

Vreme je za trenutke koji vode na radost i da se desavaju  odredjene situacije. Vi ste neko ko  se raduje lepim desavanjima, i vasa desavanja ce se  prorediti. Kao da ce doci do nekih momenata koji vas vode monotoniji. Od vas se ocekuje da budete  mudri i da se  se resite losih situacija.

 

LAV:

Vi ste umorni od cekanja da se dese neke lepe stvari. Zato cete se radovati sa nekom drugom osobom  i vreme je da  se resite ove lose veze. Vas partner  nikako da pokaze da vas voli i da je voljan da  vezu ojacate. Morate razmisliti o svemu  i znati sta zelite.

 

DEVICA:

Vase srce  kuca cistinom emocija i  vreme je da se vase emocije usmerite ka lavu. Vreme je da ih pokazete svome voljenom.Bice jako iznenadjen vasom ljubavlju i to ce za njega biti  savrsena ljubavna vest. Vasa radost ce biti velika.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2