Do kraja sedmice: Evo kojem znaku ce zivot da se PROMENI u DANIMA koji su PRED NAMA!

Do kraja sedmice: Evo kojem znaku ce zivot da se PROMENI u DANIMA koji su PRED NAMA!

28. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne slutite nista ali vas ocekuju vetrovi tuge. Jedan prijatelj ce vam doneti pricu do koje ce vam biti muka. Nemojte biti brzopleti, niti napadati odmah. Bilo istina ili ne, vase je srce slomljeno unapred.

 

SKORPIJA

Suvise ste sebi zakomlikovali sami, a i pustili ste jos nekima da vam zakomplikuju zivot. Sami sebi cete morati da priznate da vas ceka velika zivotna odluka. Pokazite sta vam treba  i sta je ono zbog cega cete da menjate svoj zivot  u celini.

 

STRELAC

Hteli ste sve po svome ali nije ispalo kako ste ocekivali. Moracete pokazati oprez jer nista vise nece biti isto.Sta je ono sto ce vas naterati da krenete pogresnom stazom, tek cete videti.Sve u svemu,mozda vam ne bude tako lose.

 

JARAC

Ceka vas more obaveza i morate ih sve srediti.Ne zurite, no pokazite da cete znati da sve dovedete u red.Kod vas nema kasnjenja, pa ste uvek za pohvalu.A necete imati ni razloga da se brinete.Idite ustaljenim tempom.

 

VODOLIJA

Hteli ste  da  posaljete poruku jednoj osobi i da joj date do znanja da je neko voli. Opet ste hteli da budete anonimni i da ona ne sazna.Sta biste dobili time sto se krijete i zasto bezite? Budite otvoreni i pokazite koliko volite  i koga!

 

RIBE

Niste svesni sta sve morate da obavite, i to bez pomoci. Okrenite se savesno svemu, pa cete sve resavati kako treba.Vi ste jako pametni,razumni i tolerantni. Vreme je da sretnete nekoga slicnog sebi, ko ce vas postovati i voleti vise od bilo koga.

Stranice: 1 2