Evo kome ce sreda,29.mart, biti NAJLEPSI DAN u zivotu!

Evo kome ce sreda,29.mart, biti NAJLEPSI DAN u zivotu!

28. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste zagazili u novi dan bez misli i bez planova.Zato i ne slutite  da ce vam se desiti neke velike i neplanske stvari. Vasa ljubav ce vas  iznenada ostaviti na cedilu, a da niste nista skrivili. Ili jeste, samo nesvesno?

 

BIK

Niste ni svesni da ce ovaj dan za vas biti  turbulentan. Niste ni voljni da se okrenete dalje, niti da vas vase srce vodi.Od vas se ceka da postanete ozbiljni i da saberete sve svoje zasluge za ovakva desavanja.

 

BLIZANCI

Budite uporni da znate sta vas ceka i sta vam je na redu za ovaj dan. Ako budete imali bar neku predstavu, vi znajte da cete se snaci.Kao i uvek, snalazljivost vam je na nivou. Pazite da sta ne pokvarite bas kada krene  da se odvija dobro.

 

RAK

Imate srce koje je u problemu, jer istovremeno i pati i voli.  Sta tu ima cudno? Voli jer se zaljubilo, a pati jer se zaljubilo u pogresnu osobu. Danas cete imati  sansu da joj se naklonite i da joj laskate kako biste je osvojili.Mozda nije pogresna, mozda moze biti prava?

 

LAV

Vase srce voli jednu  vagu i vreme je da se njoj  i priblizite.Vasa ocekivanja nisu bas ohrabrujuca, ali cete se morati truditi.Danas nadjite sansu da joj se pribizite, jer cete inace svisnuti od tuge. Vreme je da znate na cemu ste sa njom.

 

DEVICA

Da vas neko tolerise to nikako ne primecujete, ali cete morati da obratite paznju. Vas partner ce morati da zberete dva i dva i da jasno zakljuci da je presao granicu. Vreme je da kazete stop svim svojim trpljenjima.Ali ce i partner da  isto pokaze vama, pa nadjite kompromis.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2