Evo kome ce sreda,29.mart, biti NAJLEPSI DAN u zivotu!

Evo kome ce sreda,29.mart, biti NAJLEPSI DAN u zivotu!

28. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Jedino resenje za sve vase muke  bila bi sansa da vam se ukaze kod jednog jarca.Odavno vam je zapao za oko, ali vam je nedostupan. Slucajno cete se naci u istom drustvu, i u momentu cete se zaljubiti. Bice to obostrano, na vasu srecu.

 

SKORPIJA

Sta cekate  dalje, kada  ste propustili prelepe prilike.To sto mislite da ce se desiti, nece, i bolje to sebi utuvite u glavu. Bas danas moze da bude vas novi pocetak. Zato ucinite korak koji vec odavno niste. Trgnite se i krenite dalje.

 

STRELAC

Vasa zelja da osvojite jednu vagu, ne da vam mira.  Pokazite da cete znati da se postavite i da donesete ispravno misljenje.Vreme je da razmislite da li vam daje bar malo povoda, ili vas ignorise?U odgovoru vam  lezi resenje.

 

JARAC

Mozda ce ovo da bude vas najlepsi dan u zivotu.Vreme je da se okrenete napred i da se zna sta vam je ciniti. Sledi vam susret koji ce postati susret sa srodnom dusom. Niste ni slutili da ce vam se ikada desiti, pa ce vas ovaj neverovatno usreciti.

 

VODOLIJA

Osecate se preumorno i nije vam ni do cega. Zato nista ne planirate, a novi dani idu. Pred vama je mala promena plana koja ce vas opet uzdrmati.Neke stvari ce vam se same nametnuti.I ma koliko bili bezvoljni, moracete naci resenje za svoj emotivni  problem.

 

RIBE

Poterace vas inat koji necete moci da sakrijete, ni danas, ni novih dana.Partner ce vas izneveriti, pa cete i sami zeleti da mu napakostite.Verujte da je to najgore moguce resenje.Bolje ga naterajte da prizna svoju gresku.Mozda ju je napravio nesvesno, dok vi  zelite da je ucinite svesno.

Stranice: 1 2