U moru ljubavi neko ce se utopiti tugom, zbog nemoguce ljubavi!

U moru ljubavi neko ce se utopiti tugom, zbog nemoguce ljubavi!

28. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Vase srce kuca zarom i  vreme je da se srede neke vase nedoumice. Moracete biti odlucni, ali i razboriti. Ako pokazete nerazumevanje, samo cete sebi sve vise otezati. Od vase spremnosti zavisi kako ce se sve srediti.

 

BIK

Od vaseg partnera zavisi vasa sreca, pa se drzite njega.Bili ste ignorisani, ali zato sto ste tvrdoglavi. Morate pokazati razum i da znate da se radujete, jer razumom se sve postize.Od vase upornosti zavise  dalja desavanja.

 

BLIZANCI

Vi ste spremni na rasprave, ali vas partner se uvek povlaci.Zaista, zna da sa vama ne zeli da se raspravlja i da cini stvari gorim. Zato se saberite dok jos nije kasno. Kako se ponasate, vi ne zasluzujete takvu osobu pored sebe. Nece trpeti dugo!

 

RAK

Od vas se ocekuje  sve, a da nisu spremni da i drugi pokazu, malo razumevanja. Vase srce kuca zarom, jer vi volite partnera, ali sada cete biti u dilemi. Odavno zelite sa njim ovoren razgovor, i da ne precutite bas nista.  Pazite kako cete mu prici, znate kako se ponasa!

 

LAV

Raduje vas osecaj ljubavi sto bije u vasim grudima.Vase more ljubavi se ustalasalo, dok onaj koga volite cuti. Jos uvek vas ignorise i ne pokazuje bas nista. Od vas se ceka da pokazete  da cete se boriti za tu ljubav. Makar bili i odbijeni, necete se predati, niti odustati.

 

DEVICA

Od vaseg srca do vasih reci, prekratak je put, pa nikada ne pazite sta cete reci. Vasa je sreca sto ste povratni, pa sve lose ubrzo zaboravite. Verujte da  druga strana ne moze da oseca i da se postavi kao vi. Ono sto cete izgovoriti,  niko nece moci da opravda.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2