U narednim danima bik ce dobiti sve sto zeli,Vodoliji sledi novi pocetak, a evo ko se silno kaje!

U narednim danima bik ce dobiti sve sto zeli,Vodoliji sledi novi pocetak, a evo ko se silno kaje!

29. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Zelite za zavrsite zapocete poslove i da ih polako vec privodite kraju.Trudili ste se mnogo i sada je red da se sredite i malo opustite.Osim sto cete imati neke lepe trenutke zbog uspesno zavrsenih poslova, sledi jos nesto. Pogodite sta!

 

BIK

Vreme je da ovih dana sve bude po vasem.Konacno slede ispunjenja vasih zelja. Imate sansu da dobijete bas sve sto ste i zeleli i zato se radujte. Osim sto cete  biti u lepom drustvu, bicete i sa svojom srodnom dusom.

 

BLIZANCI

Ne znate da vas vode neka nova jutra i da ce naredni dani da budu prilicno zanimljivi.Imacete mnogo obaveza, ali se necete zaliti sta vas sve ceka i kako cete ih zavrsiti.Kad hocete, vi mozete bas sve i vreme je za vasu srecu.

 

RAK

Niste spremni da se suocite sa licnim greskama, ali cete ih uvideti.I sto ste cinili, cinili ste samo dobrog srca. Na zalost, cinili ste sebi na stetu i sada ispastate. Vreme je da konacno zauzmete svoj stav i pokazete svoje misljenje.

 

LAV

Silno se kajete zbog onog sto ste cinili, ali je sada kasno za kajanje. Ako ne mozete cak da zaboravite, potisnite. Vreme je da ovih dana okrenete novi list i da se zna sta vam je cinite.Pokazite vise elana za nove stvari i neke nove korake.

 

DEVICA

Niste voljni da budete  ponovo u situaciji  koja vam nije po volji.Zato prosto bezite od ljubavi plaseci se da ne budete povredjeni opet. Osetljivi ste na temu ljubavi, a posebno na jednog strelca. Svi ce uskoro da znaju i zasto.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2