Vodoliju boli proslost, Skorpija na putu da zavoli,Devici neko zeli ispuniti zelje…

Vodoliju boli proslost, Skorpija na putu da zavoli,Devici neko zeli ispuniti zelje…

28. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Poceli ste da merite osecanja  i da ih uporedjujete.Verujte da to vodi losim  potezima, jer  to je pogresan korak.  Od vas zavisi sve dalje, cak i ljubav koju vagate. Samo za nju ne postoji odredjen kantar, ili je ogromna ili je nema.

 

SKORPIJA

Vec ste na dobrom putu da resite neke stvari koje odavno cekaju resenja.Sve je do vas, pa cak i onda kada se  ne nadate resenju. Na putu ste da zavolite i da osetite da i vas neko voli. Bice to dobar korak za novi pocetak.

 

STRELAC

Hocete jednu osobu za sebe i cinite sve da joj budete u blizini. Od avs se ocekuje da pokazete   da je volite i da necete odustati.Mozda ni ona nije imuna  na vas, ceka vase korake. Uskoro cete imati lepe sanse, pa ih koristite.

 

JARAC

Ne smete propustiti sansu, da se  okrenete ka jednoj osobi, koja vam greje srce.Ona vam deluje na raspolozenje i daje vam volju za zivotom. Zato cete uciniti sve, cim vam se pruzi prilika da joj pridjete. Uskoro sledi susret kakvom se i ne nadate.

 

VODOLIJA

Boli vas proslost, a i sadasnjost jer ne ide kako ocekujete. Nadali ste  se nekim boljim stvarima, ali se one nisu desile.  Mada nista ne mozete promeniti, mogli biste da prihvatite. Time sto ne prihvatate istinu, samo dubite  svoju  patnju.

 

RIBE

Vec ste ocajni i vise vas nista ne moze razocarati. Vas partner je ucinio sve sto je mogao i sada je red da prihvatite stvari. Da shvatite da vise ne ide tako i da nacinite rez, ka novim koracima i novim odlukama.

Stranice: 1 2