Njima STIZU TESKI DANI! Ovi znaci ce MORATI da se suoce sa VELIKOM LJUBAVNOM TUGOM!

Njima STIZU TESKI DANI! Ovi znaci ce MORATI da se suoce sa VELIKOM LJUBAVNOM TUGOM!

29. ožujka 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je razocarenje koje ce im slomiti srce. Velika tuga njih ocekuje jer ce morati da se suoce sa velikom nepravdom od strane voljene osobe.

Pred njima su desavanja koja ce im slomiti srce jer nikoga ne vole kao sto vole svog parntera. Ali upravo on ce im donijeti najvecu bol.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da u nejgovoj vezi vlada samo harmonija, ali naravno da to nije uvijek moguce. Vi ste zodijak koji se je uvijek zauzimao za voljenu osobu jer ona je vase sve u zivotu. Mnogo problema ste uspjeli savladati jer ste zeljeli veliku srecu u svom zivotu.

Zodijak ste koji zivi za ljubav i koji se iste nikada nece  odreci. Vama je jako bitno da imate veliko povjerenje u voljenu osobu. Bez povjerenja vi ne zelite da budete u jednoj vezi.

Vi ste zoijak velikog srcakoji iskreno voli, ai nazalost ta ljubav vam nece biti uzvarcena. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije bila vjerna.

Mnogo tuge je pred vama koja ce vam slomiti srce jer vi ste zodijak koji se je uvijek nadao samo velikoj sreci. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti i koja ce vam donijeti tugu kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Voljena ooba ce vas prevariti i nista vise nece biti isto.

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugi donijeti jer vi preko prevare necete moci preci. Ocekuju vas desavanja koja ce vam samo bol i suze donijeti jer pred vama je tuga kakvu nikada niste mogli ocekivati.

Nece vam biti lako ali vi ste zodijak koji je uvjek cinio sve za svoju srecu, i tako ce biti i u buducnosti. U buducnosti cete vi svoju veliku isrenu ljubav jos da upoznate.

 

Nastvak na sljedecoj stranici..

Stranice: 1 2