Rak uziva, Vodolija voljena, Skorpiju muci ljubomora, Ribama slede velika sreca…

Rak uziva, Vodolija voljena, Skorpiju muci ljubomora, Ribama slede velika sreca…

29. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Maorate se vise posvetiti  svome emotivnom polju. Ako ste do sada bili poslovnjak, od sada budite zaljubljenik. Nek vase srce zaigra u smeru novih emocij i jednoga bica. Svakako vam to bice  cini sve da se nadje u vasoj blizini.

 

BIK

Znate sta ste cinili do  sada, i da niste bili aktivni. Sada se morate  podici i pokazati da cete ici za zivotom, a ne protiv zivota. Ovo ce biti  vreme da se nadjete na novom zivotnom putu. I da krenete dalje, znajuci sta hocete i sta zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da se okrenete razumu i toleranciji i okrenete se partneru.Do sadaniste pokazivali da ga razumete, jer ste dzangrizavi.Vreme je da ovog meseca pogledate partnera i krenete u smeru njegove dobrote. Da mu se paznjom izvinete za sve.

 

RAK

Od vas se uvek mnogo ocekivali, pa ce i sada.Prolece je tu, a vi ste  i dalje u jos vecim i brojnijim obavezama. Srce vam kuca dobrotom, ali i ljubavlju  prema jednom liku. Vasa volja je da se okrenete ka obavezama jer ste mirni kada vas niko ne opominje.

 

LAV

Od vas se ceka izvinjenje i   to je izvesno   jer niste znali da cuvate  i  postujete neciju ljubav. Jako  ste nekog povredili  i moramo da kazemo da sada treba da snosite posledice svojih postupaka. Vasa savest nece biti mirna dok    ne  priznate svoju  gresku.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da je cinjenica da ce vam mesec koji je pred nama biti jako lep. To je ono sto je izvesno.

Mnogo ste patili ali sada dolaze dani  tokom kojih ce mnoge vase  zelje konacno biti ostvarene. Zasluzili ste to.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2