Vazno je da OVI znaci budu OPREZNI jer im bliska BUDUCNOST nece biti laka!

Vazno je da OVI znaci budu OPREZNI jer im bliska BUDUCNOST nece biti laka!

29. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Imate neke sitne ponude i neke simpatije.Ipak niste bas spremni da ulazite u neke dublje veze. Dobro vam je ovako i ne biste nista da menjate, ne bar na duge staze.Mozda vam ti nije bas dobro resenje jer nikad se ne zna sta nas ceka.

 

BIK

Cak i da ste sa nekim, vi cete se osecate samim i usamljenim u dusi.Nije vam dobro sto zauzimate takav pesimisticki stav. To sto ste sami, bezvoljni i bez cilja, samo vam dodatno steti. Morate se hitno cupati iz svog loseg polozaja jer ovako ne slutite  lepsoj buducnosti.

 

BLIZANCI

Ako ne znate da je sve ovo zivot sto vam se desava uvericete se ubrzo. Na vama ce biti neke velike i vazne odluke od zivotnog znacaja. Moracete da dobro razmislite i da znate i sta hocete i sta morate.Pokazite otvoren stav, pritom da budete realni.

 

RAK

Vi ste kaoi uvek prva i zadnja karika u lancu. Uvek sve morate da nosite i da cinite za dobrobit svih.Bili ste na usluzi svima, i sada je vreme da se pitate dokle? Vreme je da okrenete novi list i da pokazete svoje JA. Ili da se pomirite sa onim da vas ceka sve skoro isto.

 

LAV

Jos se pravite da je sve u redu, a znate da nije bas nista.Nemate snage niti volje da se borite i izborite za onu sto volite. Samo ako se pokrenete, mozete biti srrecniji. Sreca vam ne mora biti sudjena, izboirite se za nju!

 

DEVICA

Mozda su pred vama bas oni dani sto odlucuju o daljoj sudbini. Vreme je da izmerite svoje planove,mogucnosti i pokusaje da bude bolje. Caki da se osecate beznadezno, morate se nadati boljem. Moracete biti razumni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2