Tokom PRVOG VIKENDA u aprilu, zivot jednog zodijaka ce se PROMENITI IZ KORENA!

Tokom PRVOG VIKENDA u aprilu, zivot jednog zodijaka ce se PROMENITI IZ KORENA!

30. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Morate se upustiti u dublja razmisljanja  i razmisliti sta vam je ciniti. Pokazite da ste sposobni i da ste na visini zadatka. Samo ce od vas da se  ocekuju neka nova resenja i vi cete ih i doneti.  Jedno nece biti tako prihvatljivo za partnera.

 

BIK

Ovo ce biti mesec u kojem ste rodjeni, pa je vreme da se zapitate i kada. Samo od vas se ocekuje da saberete sta ste ostvarili, sta postigli a sta izgubili.Moracete se ozbiljnio pozabaviti svojim licnim zivotom.  Zbir ce vas razocarati.

 

 BLIZANCI

Vasa paznja je okrenuta  ka jednom raku, ali ne ona nezna, nego nekako  na silu. Kao da pokazujete paznju samo zbog neke koristi, a ne zbog osecanja ljubavi prema njemu. Pazite kako se ponasate i kojim tonom razgovarate. Otkricete se ako tako nastavite.

 

RAK

Niste bas srecni gde ste, ni kako ste dosli dotle. Morate prihvatiti svoju situaciju i biti  uporni u vemu. Vasa pozicija ce biti losa i na poslovnom i emotivnom planu. Vazno je da budete razumni i sabrani, sve je do vas, pa cete vi i popraviti stvari.

 

LAV

Od vase veze zavisi sta cete i sami zeleti dalje.Ali kako stvari stoje, vi ste vec u srcu odlucili da  ucinite korenite promene.Napravicete velike rezove  na svim poljima koja su losa.Idete od nule , kako biste popravili sva polja svoga zivota.

 

DEVICA

Vi ste jako srecni, ali mozete biti jos srecniji. Nemojte da idete ispred partnera i da se nadmecete kao da se takmicite.  Pratite ga i ne bojte se zapostavljanja. Vi ste mu najvazniji, ali mu je sada vazna i vasa podrska.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2