Vreme je da istina izadje na videlo,da saznate sta vas ceka na polju emocija  tokom celog aprila!

Vreme je da istina izadje na videlo,da saznate sta vas ceka na polju emocija tokom celog aprila!

30. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Suvise posveceni poslu, vase se srce zeli srediti i na emotivnom planu.Sve je u vasim koracima i na vama. Pokazite sta zelite i kuda biste dalje i za kojim ciljevima.Od vase paznje ce zavisiti mnogo sto sta.

 

BIK

Neko ste ko ce se radovati a da necete verovati da ce to da bude. Morate biti vrlo  smireni i vredni i pokazati da ste sposobni.Ocekuje se da budete na visini zadatka.Ali to ne ocekuju samo drugi, ocekujete i vi sami od sebe.

 

BLIZANCI

Vasa je veza na vas nacin opstajala ali morate priznati  vise partnerovim zaslugama. On se vise trudio i vukao je sav teret vase ljubavi. Vase srce je kucalo zarom ali ste vise voleli da drzite sve konce u svojim rukama. Nresto ce se promeniti.

 

RAK

Konacno ce sve u vasoj vezi da izadje na videlo. Vi cete shvatiti da ste rob ljubavi  koja ne postoji.Volite samo vi i vas partner zeli da uziva u svemu, a da se ne zalaze previse.Sada je vreme da pokazete  da je dosta trpljenja i zrtve.

 

LAV

Ono sto je bilo, bilo je i zahvaljujuci vama,  trajalo je. Sada zelite da pokazete da znate koliko ste dali u ovoj vezi i da je zaokruzite.  Vreme je da nacinite nove korake i zante na cemu ste.Ovako vise ne ide!

 

DEVICA

Pokazite hrabrost i zelju da ostvarite nesto vise od ovoga sto imate sada. Pokazite da ste sprmni da izadjete na kraj sa svim sto sledi. Vasa osecanja su lepa ali nisu uzajamna. Necvete vise biti u vezi koja nije uzvracena osecanjima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2