Dok se rak rastaje sa voljenim bicem, Blizanci se raduju, Vage tuguju, a Ribe likuju…

Dok se rak rastaje sa voljenim bicem, Blizanci se raduju, Vage tuguju, a Ribe likuju…

31. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Vasa volja ce se izraziti u danima koji slede. Vec se mozete radovati jer slede dani koji ce teci u vasem smeru. Pozitivne misli i racionalni koraci, bice vas udio u svemu tome. Do vas je da pokazete sta zelite.

 

BIK

Vase srce ce biti puno ocajno zbog neceg sto tek sledi, mada sada to i ne sluti.  Rasprava koju cete imati, dovesce vas u fazu da ozbiljno razmislite sta dalje.  Gledajte sta je na vama, i sta cete sami doprineti. U svakom slucaju sta je ono sto  je najbolje za vas.

 

BLIZANCI

Vec ste poceli da se nadate lepim stvarima, i verujte da hocete.Od vas zavisi sta cete i kako , a vi pokazite da ste  voljni da se zalozite da sve bude i dalje kako treba. Sledi vam radovanje i vi cete imati razloga da se radujete.

 

RAK

Od vas se ceka da  pokazete hrabrost, a vi se rastajete sa svojom dusom. Rastanak od voljene osobe  koja vas je razocarala, i zbog koje vam se sada kida dusa. Sta ce se desiti dalje, niste ni svesni, ali vase srce svakako pretpostavljava.

 

LAV

Nicije srce nije od celika, pa nece biti ni vase. Mada se borite da neke stvari prebrodite, ipak se ponasate kao da vas to ne boli. Pazite kako se ponasate, neko ce otkriti vasu tugu. Mozda cete moci da prevarite druge, ali jednu osobu necete.

 

DEVICA

Vasa ljubav je ono sto  dugujete jednoj osobi, i moracete joj pokazati sta osecate. Da li cete pokazati da volite,  ili da vise ne volite, to je do vas. Niko vas ne moze da sili sta cete osecati i kakve cete osecaje ispoljavati. Jedna osoba ocekuje da budete nacisto sa njom.

Nastavak na sledecoj sedmici…

Stranice: 1 2