Evo koji datum u aprilu moze biti najsrecniji datum za tvoj znak zodijaka!

Evo koji datum u aprilu moze biti najsrecniji datum za tvoj znak zodijaka!

31. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Budite odlucni ma sta da vam se desava i ma kako tesko bilo. Imacete nekih manjih neprilika ali cete ih kao i uvek savladati.Niti ste nejaki, niti ste  kukavica, pa cete u tome uspeti.Vas najsrecniji dan ce biti u prvoj polovini meseca i bice trinaesti.

 

BIK

Svakako vam je postalo svejedno i za dane i za mesece. Postali ste ravnodusni na sve i vreme je da budete mnogo zivlji. Nema veze sto ste sada nervozni jer cete imati razloga da slavite. I to bas dvadeset i treceg u mesecu.

 

BLIZANCI

Nece vam biti mnogo losije nego sada, ali cete imati velike izdatke.Bice to osnovani izdaci na koje cete  gledati kao na nuzne.Sledi vam lepa nadoknada za ono sto budete dali, tako da cete slaviti. Bice to dvadeset i drugi u mesecu koji ce vam vratiti raspolozenje.

 

RAK

Nisu svi dani isti ni u nedelji, pa nece biti ni u tekucem mesecu. Neki ce se izdvojiti kao posebni, ali ce  deveti da bude dan za vasu srecu. Uskoro stize  ljubav u vas zivot i sreca u vase srce. Dugo ste je sanjali i prizeljkivali.

 

LAV

Ne sanjate novu ljubav, vec bivsu, ali cete okrenuti list. Ovo je vreme novih ljubavi, pa ce uskoro i vasa da dodje na red. Mozete se opustiti i bolnoj proslosti  reci zbogom. Za najsrecniji datum u mesecu uzecete dvadeseti.

 

DEVICA

Srce vas vodi napred i vreme je da  da pokazete jednoj vagi da volite. Sto se vas tice vi samo jos cekate da se ona izjasni. Njena osecanja prema vama ce biti presudna i dok ne cujete reci ljubavi, sumnjacete.Petnaesti dan u mesecu cete cuti zeljeno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2