Evo sta svakog zodijaka ocekuje do kraja meseca APRILA!

Evo sta svakog zodijaka ocekuje do kraja meseca APRILA!

31. ožujka 2024. 0 By Lala

 OVAN

Niste bas tako mocni kako mislite, a ceka vas mnogo troskova.Ovaj period ce biti vreme koje iziskuje od vas previse. Mozda cete moci da se radujete upravo zbog partnera koji ce vam pomagati u svemu.I poslovno i emotivno.

 

BIK

Cekaju vas velike odluke i sto bi se reklo i veliki rez.Ako ste i gresili, vreme je da se vase srce sredi  i da ne gresite vise. Pred vama je veliki preokret i morate znati sta cete i kako dalje.Ali    ovako vise nece ici.Zato morate biti spremni na neke zrelije odluke.

 

BLIZANCI

Niste  se  snalazili kako treba na vreme i sada vam ostaje da se sredite. Ono sto ste vec propustili necete moci da nadoknadite.Od vas se ceka  da budete vrlo iskreni prema sebi i jednoj osobi. Morate se izjasniti i priznati greske.

 

RAK

Nesvesni ste svojih propusta i onoga gde ste gresili.Vreme je da uvidite i da popravite stvari.Nece biti na odmet da se okrenete  svojim ciljevima.Budite otvoreni i konkretni.Pokazite svoje stavove i svoje JA!

 

LAV

Da ste voljni da se radujete sa nekim, ocigledno je, ali nemate sanse. Vi biste vezu sa nekom koja vam je nedostupna.Ucinite nesto i pokusajte bilo sta da  joj se priblizite. Mozda i ona ceka na vas i vase korake.

 

DEVICA

Niste spremni da se sredite na nacin koji vas  zanima.Vi ne date drugima za pravo i vreme je da to gledate drugacije. Ne morate biti glavni u svemu i voditi glavnu i presudnu  rec. Moracete ispostovati partnera i njegovu rec.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2