LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1.APRIL: Vreme je da se OKRENE KOLO SRECE i da neko dodje do SVOG CILJA!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1.APRIL: Vreme je da se OKRENE KOLO SRECE i da neko dodje do SVOG CILJA!

31. ožujka 2023. 0 By Maja

OVAN

Prvi dan u mjesecu aprilu vama donosi samo veliku srecu na pollju ljubavi. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli jer sa voljenom osobom sve ce da vam krene na bolje.

BIK

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer pred vama je dan koju vam samo veliku ljubavnu srecu donosi

 

BLIZANCI

Ocekuju vas desavanja kakvim ste se i nadali. Sa voljenom osobom samo cete biti sretni jer prvi april vama samoveliku srecu u ljubavi donosi. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli.

 

RAK

Ljubavna sreca vam kuca na vrata, jer vi cete sa voljenim bicem napokon uspjeti da rijesite neke probleme koji vas vec duze vrijeme prate. Vrijeme je za srecu u ljubavi kakvoj ste se i nadali.

 

LAV

Pred vama je dan koji vam donosi veliku srecu ljubavi. Vi cete napokon da upoznate osobu koja ce se ispostaviti kao vasa srodna dusa. Ljubavna sreca vam napokon kuca na vrata kojoj ste se dugo vremena nadali.  Sreca ce vam biti vjerna pratilja.

 

DJEVICA

Duze vremena niste imali srece u ljubavi, jer sa voljenom osobom ste morali da se suocite sa problemima koji vam nisu lako pali. U toku dana sve ce da dodje na svojejer vas sam velika sreca ocekuje.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2