Pred ovim znacima je VELIKO RAZOCARENJE i VELIKA TUGA: Njihova ocekivanja NECE biti ISPUNJENA!

Pred ovim znacima je VELIKO RAZOCARENJE i VELIKA TUGA: Njihova ocekivanja NECE biti ISPUNJENA!

31. ožujka 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga koja ce im slomiti srce. Njima ce u zivotu sve da krene na gore jer sreca im okrece ledja i sve se mijenja. Nece im biti lako jer ce morati da se suoce sa razocarenjima koja ce im slomiti srce.

BLIZANCI

U vasem  zivotu nije sve savrseno ali vi se nadate velikoj sreci jer vi ste zodijak koji je uvijek zelio da postigne sto vise u svom zivotu. Mnogi problemi su vas pratili kada su vam najmanje bili potrebni ali vi zelite da u zivotu postgnete sto vise.

Borite se posteno kako bi vas zivot izgledao onako kako vi zelite. Naucili ste da se suocavate sa tugom , ali vama je u zivotu potrebna sreca. Na poslovnom ali  i na polju ljubavi vam ne ide onako kako ste ocekivali. Poslovni problemi mnogo lose uticu na vasu vezu i samim tim dolazi do velikih nesuglasica.

Ali vi ste zodijak koji se uvijek bori za ljubav pa cak i kada mu je najteze u zivotu. Vi ste uvijek nastojali da se izborite za ono sto zelite jer ste uporni, posebno kada volite borite se do zadnje. Ocekujete promjene na bolje ali one se nece desiti.

Naprotiv pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu i razocarenje donijeti. Vi cete se suociti sa velikim problemima jer pred vama su desavanja koja vam samo probleme donose. Voljena osoba ce vam zauvijek okrenuti ledja jer ne zeli vise da bude sa vama. Neko drugi je usao u zivot vaseg partnera  i sve se mijenja. Vas ocekuje veliko razocarenje jer pred vama su samo tuga i suze.

Sve ce se promjeniti protiv vas, ali vi ste zodijak koji se je uvijek posteno borio za svoju srecu. Proci ce vremena dok ponovo sve dodje na svoje jer ponovi se kao prvo morate sa veliko  tugom suociti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2