Prvi vikend u aprilu donosi PREGRST EMOCIJA: Spremite se za navalu osecanja-nekome  sledi iznenadni RASKID!

Prvi vikend u aprilu donosi PREGRST EMOCIJA: Spremite se za navalu osecanja-nekome sledi iznenadni RASKID!

31. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da predahnete i konacno se opustite. Konacno  pokazite da vam je stalo, da zelite malo odmora. Mnogo ce vam prijati tisina, i mir, i mesto gde nema nikoga. Mozda jedino jedna osoba bi se uklopila u vasu tisinu.

 

BIK

Svi dani su vam nekako brzi i prolaze bas tako bezlicno. Mozda je vreme da ovaj vikend bude  mnogo drugaciji. Vase srce ce kucati  zarom osecanja  koja ce probuditi jedna vodolija. I bilo je vreme da se okrenete zivotu.

 

BLIZANCI

Budite uzorni u svemu, pa i takvim se pokazite i sada. Vec se borite da pokazete svoju sliku, i po mogucnosti najbolju. Nisu vam bitni drugi, samo jedna osoba.Ovog vikenda cete morati da se pokazete u najboljem  svetlu.

 

RAK

Obicno se zna sta se desilo,  kada se covek razocara u vezi. Ali ono sto se desilo vama, bice vam nejasno.  Ni jedno se ne izjasnjavate, a vi osecate kao da neko trece lice, umesalo prste. Zato morate  biti jaki i traziti obrazlozenje, ali ga i dati.Sledi iznenadan raskid veze!

 

LAV

Kuda cete ovih dana, ne znate ali ceka vas lep vikend.Mozda onaj pravi prolecni, kada se radjaju nove ljubavi. Od vas se ceka da pokazete  da ste svesni  sta osecate. I da cete priznati da vam je jedan rak zarobio srce.

 

DEVICA

Trenutno prolazite kroz teske situacije i morate  ostati jaki. Ne osvrcite se na druge dok oni uzivaju. Verujte da ce doci i vase vreme uskoro, samo  pokazite strpljenja. I nemojte zavideti na tudjoj sreci, nikome pa ni sada, kada  ste ocigledno daleko od srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2