Saznajte kome ce APRIL biti PREDIVAN, a kome ce doneti najvecu BOL i RAZOCARENJE!

Saznajte kome ce APRIL biti PREDIVAN, a kome ce doneti najvecu BOL i RAZOCARENJE!

31. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Tarot vas upozorava na oprez. Neko ce vas zeleti da ubedi u laz koju ce prikazati kao istinu.Pazite kako reagujete  i sta cete ciniti, ali ne padajte na prvu loptu.Razmislite malo pre nego donesete sud.I oonome sto vam je prijatelj, ali lazni!

 

BIK

Tarot vamodredjuje nove prekretnice i morate da ih se drzite. Budite spremni  da donesete vazne zivotne odluke i pokazite sta cete dalje. Za sada ste se drzali u mestu,ali ce tome kraj. Vreme je da se trgnete i pokrenete napred.

 

BLIZANCI

Tarot vas vodi sansi da se iscupate iz kolotecine. Nista novo za sada,ali cete se morati da se trudite zapromene. Moracete vise paznje da pokazete sto se tice nekih okolnosti, ali nemojte da se suvise brinete.Pred vama su pozitivne promene.

 

RAK

Tarot vamgovori da morate da mislite o sebi.To niste do sada nikada cinili,ali je sada red. Vreme je da cinite sebi u korist,a ne na stetu. Do sada ste slusali druge i cinili ste njima na volju. Red je da sada zivite za sebe.

 

LAV

Pokusajte da se  opustite i da ne mislite mnogo. Tarot citanje za vas nece biti lose. Ukazuje vam na jedan novi pocetak. Sve je to nesto sto vas ceka i vreme za nove korake. Do vas je  sta cete uciniti i kako.

 

DEVICA

Niste spremni da se okrenete napred. Ipak vam tarot ukazuje na  lep pocetak ljubavi koja vas vodi boljim danima. Bice to novi dani za nove pocetke i nove korake na emotivnom planu.I imacete  prilkiku da ih cinite po volji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2