ZVEZDE NA USLUZI-Bikovima oprez,Devicama put otvorenog srca, a jednom ce pomoci da shvati  istinu…

ZVEZDE NA USLUZI-Bikovima oprez,Devicama put otvorenog srca, a jednom ce pomoci da shvati istinu…

2. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Osecate da morate da se radujete narednim danima jer ocekujete nesto povoljno. Na vama je   da pokazete da znate da se radujete, jer cete imati i kome. Vasa je sreca da se srede  neke stvari da znate odakle da podjete.

 

BIK

Moracete da pzite sta radite  i tato vas zvezde upozoravaju na oprez.Moze se pokazati  da postoji mogucnost da upadnete u problem.Mozda  cak vise reci, u zamku, koju vam sprema jedan suparnik. Otvorite cetvore oci!

 

BLIZANCI

Radujete se, ali mozda i necete dugo, pa zato smanjite dozivljaj srece. Partner ce vas dovesti u iskusenje koje ce za vas biti  iznenadjujuce. Pokazite da dobro vladate svakom situacijom.  Mozda vas ceka nesto odlucujuce.

 

RAK

Imate kraci put u planu, ako ne bi iskrsno nesto veliko.Kao i obicno, uvek vas nesto spreci i vreme je da pokazete  da znate  da se izborite.  Mozda morate konacno razmisliti sta se to desava, i ko vam uvek kvario planove. Ne moze uvek biti slucajno!

 

LAV

Znate svoje zelje koje bi vas povele dalje, ali ne znate kakve su vam sanse.Vi se za jednoga lava, ponasate dosta kukavicki. Idite putem  koji vas vodi i kazite sta vam je na dusi. Ono sto znate u srcu, neka znaju svi, vreme je da kazete svima, zvezde vam savetuju.

 

DEVICA

Odavno je bilo lose, a zvezde ce sada da vam poprave sve.Delovace na vase polje i srece i tuge, na vase planove i zelje. Pokazite sta se zbiva i budite verni svojoj ljubavi. Od vas se ocekuje novi put, put otvorenih osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2