Dilema je resena:Evo ko ce biti OCARAN ljubavlju na PRVI POGLED!

Dilema je resena:Evo ko ce biti OCARAN ljubavlju na PRVI POGLED!

31. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Imate samo obaveze na umu, ali idete opusteno.Vreme je da zavrsite ono sto ste i zapoceli, i da opet ocekujete da budete nagradjeni. Kao i uvek sto je, posao ce vam i danas biti na prvom mestu, pa tek ostalo.

 

BIK

Jasno vam je da danas ne ocekujete bas nista dobro.Vreme je da se otrgnete losim mislima i negativnoj energiji. Zasto ste sebi to dozvolili, a tek ste bili poceli da se okrecete napred. Jedna osoba nije vredna toga.

 

BLIZANCI

Pokazite sta je sporno u vasem zivotu i danas probajte biti otvoreni. Sve dok ne kazete sta vas muci, niko vam ne moze pomoci. Ako zelite razumevanje od partnera, morate se prvo poveriti njemu.

 

RAK

Vase emocije su stalno na ispitu, pa ce biti i danas. Zato budite oprezni sa onim sto se mota u vasem srcu. Morate pokazati da li je u pitanju ljubav ili samo cisti zanos. Jedna osoba tacno ceka  da vi ucinite prvi korak.

 

LAV

Ne znate jos kako biste postupili u situaciji susreta. Kako god pomislite, smatrate da ce biti pogreska.To niko ne moze znati  jer ne zna kako ce moci da reaguje u trenutku. A vama danas sledi  taj trenutak koji cekate zeljno, ali i sa strepnjom.

 

DEVICA

Vasa ljubav je na ivici snage i vise ne mozete da se nadate lazima. Ako ste ih do sada i slusali i trpeli, vise nemate snage. Vreme je da budete odlucni i da presecete u korenu ono sto vas ne vodi nikuda.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2